reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kochane co to za humorki-buniu potrząśnij tym Twoim porządnie co on sobie wyobraża już czas spoważnieć:no::no::no::no::no::no:
ja mysle ze jego cos gryzie bo faceci juz tak maja ze jak maja problem albo cos ich gryzie to albo sie rozladowuja sexem albo piciem tak sa chyba zaprogramowani bo my kobiety to odreagowujemy wygadaniem sie albo zakupami albo sprzataniem( w moim przypadku sprzatanie)

Chce isc na zawodowego?
tak juz od zeszlego roku czekamy na pobor :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kochane wkoncu doczytalam i wrocilam :) maz juz pojechal do pracy :-( wiec wieczor w dniu kobiet spedze z wami z reszta jak zawsze ale powiem wam kobietki ze dzis chyba cos w powietrzu wisi bo ja tez sie kiepsko czuje glowa mnie caly dzien boli od kilku dni zgaga mnie meczy i cycole robia sie ciezkie wiem @ sie zbliza a niech juz przylazi bo niechce mi sie czekac :-p

ta pogoda jaks taka beznadziejna.... ja tez w nie najlepszym stanie... mam depresję zimową...
ja chce wiosnę i zielono i slonecznie...

Dobry wieczór kobietki i od razu wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta :)
U nas na razie cisza, objawów brak, sucho bardzo, trochę mam migrenę i mnie mdli, ale myślę że sobie wmawiam....
Przemyślałam sobie to wszystko i się zdystansowałam, co ma być to będzie choć żyjemy w ogromnej nadziei :)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się, dziewczyny już niedługo pod naszym serduszkiem będzie rosło i biło inne, to na które wszystkie czekamy :)

reklama
asiucha-L hi hi hi może to kolejny objaw ciąży, ale mnie też ostatnio takie głupie sny męczyły że szok!!! Co noc to większa głupota!
Trzymam mocno żeby to była fasolinka.

A ja już na allegro zamówiłam kilka ciuszków...oczywiście wiem że za wcześnie ale mi się spodobały :-) zastanawiam się tylko czy nie za duże, ale jak coś to wymienię.

Wow tak szybko ciuszki kupujesz, nie mogłaś się oprzeć.
A dlaczego mają być za duże, to jaki ty rozmiar kupiłaś?

witajcie Kochane ...wszystkiego Naj z okazji Naszego Święta...duzo Fasolek życzę :)

właśnie wróciłam od ginaka...mój pęcherzyk ma dzisiaj 23 mm i lada moment pęknie...endo 10 mm więc dziś z małżowinkiem dzień kobiet obchodzimy ;)

olewam to wszystko co usłyszałam o tym, zeby nie zachodzic po hsg, co ma być to bedzie :) natura zweryfikuje...

To piękny pęcherzyk, działaj i się nie zastanawiaj.

Mi humorek trochę zrzedł, niezbyt dobrze się czuje, boli mnie brzuch, plecy, kark, śpiąca jestem. Do tego muszę wstać o 4 rano bo jedziemy po maszynę a wcale nie mam na to ochoty. Macica mnie kłuje na @ i już nawet nie myślę że fasolka może być. Jestem zrezygnowana.

a ja kupiłam sobie dzisiaj castagnus i oeparol...
i nie wiem czy nie zaczac tego brac....
oprócz tego pije krwawnik i macierzanke z ziolek....
myslicie ze moge zacząc castagnusa i wiesiołka?????
tylko że nie wiem czy moge od 8 dnia cyklu hmmmm czy macie moze jakies doswiadczenia???

Ja kupiłam kiedyś castagnus ale nigdy go nie wziełam, leży w szufladzie.

Do góry