reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć Kochane, też witam sie z rana :)
ide na badanka hormonów
: estradiol, Progesteron, LH i FSH...a mogłabym dziś spać mam wolne...

Robin ja też nie mam doświadczenia...ale zachowałabym sie natruralnie i powiedziałbym, ze jest Tobie przykro...nieraz gest, uścisk dłoni i przytrzymanie jej znaczą wiecej...zdazaja sie sytuacje w życiu, ze brakuje po prostu słów...

reklama
Hej dziś. ;-)
Coś spać nie mogłam. :sorry2:

Moja Córcia kończy dziś 3,5 roku. :-D

Miłego dzionka! :-)

No właśnie...też juz o Tobie myslałam...?

Próbowałam trochę "odpocząć" od tego wszystkiego związanego z fasolkami. Żeby się znowu nie nakręcać,żeby się nie rozczarować. Czytałam,ale powierzchownie. Ale powiem,że było mi lekko... Teraz czuję,że znowu wariuję. :cool2: :-D :-p

Svensonko,mogę prosić o czary...? :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Próbowałam trochę "odpocząć" od tego wszystkiego związanego z fasolkami. Żeby się znowu nie nakręcać,żeby się nie rozczarować. Czytałam,ale powierzchownie. Ale powiem,że było mi lekko... Teraz czuję,że znowu wariuję. :cool2: :-D :-p

Svensonko,mogę prosić o czary...? :zawstydzona/y:

też tak próbuje robić...nie nakreceć sie...udało mie isę trochę zmienic styl myslenia, tzn. że jesli w tym, cyklu się nie uda to uda się anstepnym razem...ciaża to natura i trochę jak loteria...jedej udaje sie wpierwszym miesiacu i innej po 12 latach np. jakby trochę mniej mi zależy, ale to nie znaczy, ze wcale
I też mniej zagladam na forum...ale mniej nie znaczy wcale :) bo co zrobie jak mnie handra dopadnie :)

moze to z powodu nowego gina do którego trafiłam...fajny facet...kazał sie nie nakrecać i dął nadzieje :)

wszystlkiego Naj dla córuniu :)

no nic uciekam :) miłego dnia zyczę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
też tak próbuje robić...nie nakreceć sie...udało mie isę trochę zmienic styl myslenia, tzn. że jesli w tym, cyklu się nie uda to uda się anstepnym razem...ciaża to natura i trochę jak loteria...jedej udaje sie wpierwszym miesiacu i innej po 12 latach np. jakby trochę mniej mi zależy, ale to nie znaczy, ze wcale
I też mniej zagladam na forum...ale mniej nie znaczy wcale :) bo co zrobie jak mnie handra dopadnie :)

moze to z powodu nowego gina do którego trafiłam...fajny facet...kazał sie nie nakrecać i dął nadzieje :)

wszystlkiego Naj dla córuniu :)

Dziękuję w imieniu Zuzi. :-D
Ja właśnie niecierpliwie czekam na spotkanie z nowym ginem... Mam nadzieję,że też coś mi podpowie. ;-)

Witajcie Kobietki!!!
Znowu od wczoraj produkcja pełną parą...ehhh...jakoś nadrobie.

Kochane błagam o trzymanie kciuków za betkę -> jestem już po badaniu, wyniki po 16!

Miłego dnia!!!

reklama
Mysza,trzymam kciuki! :tak: Mocno! :tak:

A ja postanowiłam - ścinam włosy. W listopadzie ścięłam je z długości do pasa,aż do ramiom. Teraz zrobię to jeszcze bardziej. Tylko muszę najpierw sobie odrost zrobić,żeby móć się do mojej koleżanki - fryzjerki - zapisać. :tak:

Muszę coś ze sobą porobić,bo popadam normalnie w jakąś zimową depresję. :baffled: Za długo ten mróz już trwa. :no: Najchętniej,to wskoczyłabym już na budowę,hahaha. :-D :-p

Do góry