reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Systemowy C
a instalowałaś wczoraj jakieś programy ?, ściągałas jakieś pliki ?
Defragmentacja nie zaszkodzi

reklama
juz miala 2 wirusy... w meza programi do naprawy aut byl trojan a w drugim jego jakis heurystyka i pisalo ze sie tego wirusa nie da usunac.... zobaczymy co dalej pokaze

chyba zrobie formata... zawsze oczyszcze i tyle.... moze wtedy bedzie ok..... tylko ja tez mam glupiego windowsa... bo to jest xp z dodatkami visty ale jest dosc mocno okrojony i glupot niepotrzebnych w nim nie ma... tylko ja np za vista nie przepadam......

Mamo Stacha widzialam twoje zdj jak trzymasz synka w chuscie... wiesz co???? Ty tez nabawiasz mnie kompleksow... gdzie ty masz brzuch?? toz ty taka plaska jak deska jestes na brzuchu.... masakra....

dzień dobry!
mam tyle zaległości że nigdy nie nadrobię.
ogłaszam kapitulację!
dwoje dzieci w tym jedno wiecznie chcące cycka a drugie chorujące to istna tragedia!
w ciagu dnia jakos funkcjonuje, ale padam wieczorem razem z Anielką.

no ale mam nadzieję, że już będzie ok Rozalka zdrowa i jakoś wróci moja dawna organizacja.
no nic lecę się zrobić na bóstwo i biore dzieciaki na świeże powietrze.

pozdrawiam Mamusie i dzieciaczki!

dzień dobry!
mam tyle zaległości że nigdy nie nadrobię.
ogłaszam kapitulację!
dwoje dzieci w tym jedno wiecznie chcące cycka a drugie chorujące to istna tragedia!
w ciagu dnia jakos funkcjonuje, ale padam wieczorem razem z Anielką.

no ale mam nadzieję, że już będzie ok Rozalka zdrowa i jakoś wróci moja dawna organizacja.
no nic lecę się zrobić na bóstwo i biore dzieciaki na świeże powietrze.

pozdrawiam Mamusie i dzieciaczki!
3maj sie cieplo i oby bylo juz dobrze i dzieci zdrowiutkie byly:-)

moja mama tez miala nadzerke ktora miala rzekomo sie wciagnac i co????
nie wciagnela sie a ma teraz wrzody.... takze do lekarza biegusiem....
doradze by unikac ostrych potraw

Ja mialam nadzerke od pierwszej wizyty u ginekologa:tak:chodzilam ja az 7 lat:tak:dopiero przed ta ciaza sie jej pozbylam:-)teraz mam spokoj;-)pamietajcie ze przy nadzerce moga czesto wystapic stany zapalne,moga wystepowac czesciej uplawy.
Ja nie wierze ze ona moze sie wchłonac:no:czemu mi sie nie wchloneła?Po pierwszej ciazy sie powiekszyla.

A p[owiedzcie mi czemu ja nie widze swojej dietki????Wszystko ladnie pieknie jest "niby' a jak chce otworzyc zalacznik to nic nie ma:baffled:co jest nie tak?

reklama
Nessi skonczylo sie... w windowsie mam te od visty rzeczy i one sa podobno zainfekowane trojanami.. jak je usune to poleci mi windows??

Do góry