reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jak w ogole bede miala owulacje to moze i zajde o ile mam drozne po lyzeczkowaniu tam wszystko... ja juz jestem jednym strzepkiem nerwow nie potrafie o tym nie myslec co jest najorsze... zobaczysz bedzie mysza u ciebie ok testy nie klamia przeciez :) no moj raz sklamal ale pewnie byl jakis felerny ale mialam naprawde cienka kreseczke wiec looz :) zobaczysz ze betka bedzie ttaaaaka duza :tak:
a ja mam treaz 3 dni wolnego i swiruje :(

reklama
missiiss ale teraz cykl z clo więc uda się na pewno!

No mnie testy w sumie 3 potwierdziły, ale mam jakiegoś głupiego cykora... ahh odrzucam te chore myśli.

I Ty kochana pierwsza mi napisałaś że to chyba dzidziuś :-) choć ja się bardziej na @ czułam!

Mississ glowka do gory.... kazda z nas przezywa takie dni.... mnie tez to jakis czas temu dotknęło
wiecie, odkad mamy ta dzialeczke to nie mysle teraz o niczym innym jak o tym.... nie moge sie doczekac az tam wszystko zasadzimy i bedzie nam rosło a Wiki bedzie miala miejsce zeby sobie poszalec.... jedyny minus to dosc daleko od domu wiec tylko mąż moze nas tam zawiesc autkiem

bo ja sie na okres czulam jak byl dzidzius tez :) zawsze sie ma cykora ale bedzie dobrze zobaczysz pozniej juz tylko 9 miesiecy :p no az ... ale musi byc ok !!!!! zobaczymy czy clo w ogole na mnie pdziala jak nie to ja sie chyba zabije :(

ja jak bylam na mkonitoringu ginek sie zdziwil ze mam takie ladne endo w tym dniu cyklu i powiedzial na koniceec z emoze pani przyjdzie w ciazy juz... i tak mi te slowa utkwily w pamieci ... podswiadomie bym zrobila jeszcze jeden test i mam ta iskierke nadzieii ale tak na roum wiem ze njie mam co marzyc... w ogole mam jakas porabana psychike :/

martuska no dzialeczka to super sprawa fajnie bos ie teraz odrywasz od myslenia i pracujesz sobie na niej a latem lezak sobie mozna rozlozyc czy kocyk is ie opalac :D wiem ze kazda ma o jakis czas takie dni... ale ja nie moge zapomniec o moim antosiu nie chce wierzyc ze nie mam owulki i jeszcze ta dziwczyna mojego byla ktora w ciazy byla i urodzila i niewiadomo czy to jego czy jej wczesniejszego chlopa... tyle nam zyc nie dawala i mam taka mysl ze jkak dlugo nie bed emogla dac mojemu dzidzi to on bedzie zaowal ze z tamta sie nie zszedl o ona mu urodzila a ja nie moge :( do dupy to wszystko... i ogole chyba kakas klatwe na mnie rzucila :(

Ostatnia edycja:
Mysza - pamietasz jak Ci pisalam ze na 28 dni byla dziewczyna ktora od razu zaszla po poronieniu.... widzisz..... Tobie tez sie udalo.... 3 testy nie moga sie mylic i bedzie fasolka mala... ale super wiesci od rana... wczodze tu po tak dlugiej przerwie i juz fasolka nowa jest.... a pamietam jak sie martwilas czy byla owu

Mississ glowka do gory.... kazda z nas przezywa takie dni.... mnie tez to jakis czas temu dotknęło
wiecie, odkad mamy ta dzialeczke to nie mysle teraz o niczym innym jak o tym.... nie moge sie doczekac az tam wszystko zasadzimy i bedzie nam rosło a Wiki bedzie miala miejsce zeby sobie poszalec.... jedyny minus to dosc daleko od domu wiec tylko mąż moze nas tam zawiesc autkiem

zazdroszcze chciałabym mieć swój kawałek trawnika blisko gdzieś :-) póki co czekam aż mrozy pójdą sobie żeby zalelenić balkon i juz kupuje nasionka w tym roku robie prawdziwy warzywaniak na balkonie :-)

heh kochana u mnie w lux medzie kosztuje 49 w Gdańsku a w Wawie 63 :-)
łooo bosszzee...nie wiem skąd ja miałam przeświadczenie że to tyle co morfologia czy mocz...

bo ja sie na okres czulam jak byl dzidzius tez :) zawsze sie ma cykora ale bedzie dobrze zobaczysz pozniej juz tylko 9 miesiecy :p no az ... ale musi byc ok !!!!! zobaczymy czy clo w ogole na mnie pdziala jak nie to ja sie chyba zabije :(

Głupku jeden -> uspokój się już!!! Na pewno się uda!
A będziesz miała teraz też monitoring ?!?

Kurde a ja teraz żałuje że zamówiłam te ubranka ciążowe na allegro...mogłam poczekać chociaż do czwartku.

ja jak bylam na mkonitoringu ginek sie zdziwil ze mam takie ladne endo w tym dniu cyklu i powiedzial na koniceec z emoze pani przyjdzie w ciazy juz... i tak mi te slowa utkwily w pamieci ... podswiadomie bym zrobila jeszcze jeden test i mam ta iskierke nadzieii ale tak na roum wiem ze njie mam co marzyc... w ogole mam jakas porabana psychike :/

na mnie clo nie dziala, jak na razie, ale w tym cyklu ide na monotoring bo nawet nie wiem co tam sie dzieje

reklama
Hej dziewczynki :))
Mam do was pytanie..:) czy któraś z was stosowała może testy owulacyjne? jeśli tak to po jakim czasie wam sie udało zafasolkować.. ? ja ostatnio zamówiłam testy owulacyjne mają przyjść w tym tygodniu.. owulacje mam mieć 17.03 więc może teraz się uda.. to już nasz 3 miesiąc starań..
dzisiaj dokladnie 1h temu urodziła żona kuzyna.. 2 miesiace temu szwagierka... i obydwie przez cesarke.. (boje sie że to u nas rodzinne hehe) .. no a ja nic.. nawet w ciąży nie jestem...:((((

Do góry