missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no wlasnie na ciebie martuska nie dziala to na mnie pewnie tez nie zadzuala to sobie daje glowe uciac bo ja jestem jakas taka anty 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo ja sie na okres czulam jak byl dzidzius tezzawsze sie ma cykora ale bedzie dobrze zobaczysz pozniej juz tylko 9 miesiecy
no az ... ale musi byc ok !!!!! zobaczymy czy clo w ogole na mnie pdziala jak nie to ja sie chyba zabije
ja jak bylam na mkonitoringu ginek sie zdziwil ze mam takie ladne endo w tym dniu cyklu i powiedzial na koniceec z emoze pani przyjdzie w ciazy juz... i tak mi te slowa utkwily w pamieci ... podswiadomie bym zrobila jeszcze jeden test i mam ta iskierke nadzieii ale tak na roum wiem ze njie mam co marzyc... w ogole mam jakas porabana psychike :/
Hej dziewczynki)
Mam do was pytanie..czy któraś z was stosowała może testy owulacyjne? jeśli tak to po jakim czasie wam sie udało zafasolkować.. ? ja ostatnio zamówiłam testy owulacyjne mają przyjść w tym tygodniu.. owulacje mam mieć 17.03 więc może teraz się uda.. to już nasz 3 miesiąc starań..
dzisiaj dokladnie 1h temu urodziła żona kuzyna.. 2 miesiace temu szwagierka... i obydwie przez cesarke.. (boje sie że to u nas rodzinne hehe) .. no a ja nic.. nawet w ciąży nie jestem...(((

Hej dziewczynki)
Mam do was pytanie..czy któraś z was stosowała może testy owulacyjne? jeśli tak to po jakim czasie wam sie udało zafasolkować.. ? ja ostatnio zamówiłam testy owulacyjne mają przyjść w tym tygodniu.. owulacje mam mieć 17.03 więc może teraz się uda.. to już nasz 3 miesiąc starań..
dzisiaj dokladnie 1h temu urodziła żona kuzyna.. 2 miesiace temu szwagierka... i obydwie przez cesarke.. (boje sie że to u nas rodzinne hehe) .. no a ja nic.. nawet w ciąży nie jestem...(((
no wlasnie na ciebie martuska nie dziala to na mnie pewnie tez nie zadzuala to sobie daje glowe uciac bo ja jestem jakas taka anty![]()
wlasnie nie wiem jak mam ten optymizm obudzic... zawsze jak myslalam optymistycznie to mi wychodzilo ...naprawde... dlatego boje si ei wole tak nie myslec jeszcze z przez ten zwiazek i ta lalke nie moge o tym zapomniec o tym wszystkim co bylo co nam robila i wolalabym wymazac to z pamieci i w ogole tego nie przezyc bo to mi skrzywiloo psychike wystarczajaco...
a na przyklad na watku clo/i inne sppomagacze farmakologiczne jest sonda i zobacz na ile nie zadzialalo...