missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no wlasnie na ciebie martuska nie dziala to na mnie pewnie tez nie zadzuala to sobie daje glowe uciac bo ja jestem jakas taka anty 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo ja sie na okres czulam jak byl dzidzius tezzawsze sie ma cykora ale bedzie dobrze zobaczysz pozniej juz tylko 9 miesiecy
no az ... ale musi byc ok !!!!! zobaczymy czy clo w ogole na mnie pdziala jak nie to ja sie chyba zabije
ja jak bylam na mkonitoringu ginek sie zdziwil ze mam takie ladne endo w tym dniu cyklu i powiedzial na koniceec z emoze pani przyjdzie w ciazy juz... i tak mi te slowa utkwily w pamieci ... podswiadomie bym zrobila jeszcze jeden test i mam ta iskierke nadzieii ale tak na roum wiem ze njie mam co marzyc... w ogole mam jakas porabana psychike :/
Hej dziewczynki)
Mam do was pytanie..czy któraś z was stosowała może testy owulacyjne? jeśli tak to po jakim czasie wam sie udało zafasolkować.. ? ja ostatnio zamówiłam testy owulacyjne mają przyjść w tym tygodniu.. owulacje mam mieć 17.03 więc może teraz się uda.. to już nasz 3 miesiąc starań..
dzisiaj dokladnie 1h temu urodziła żona kuzyna.. 2 miesiace temu szwagierka... i obydwie przez cesarke.. (boje sie że to u nas rodzinne hehe) .. no a ja nic.. nawet w ciąży nie jestem...(((

Hej dziewczynki)
Mam do was pytanie..czy któraś z was stosowała może testy owulacyjne? jeśli tak to po jakim czasie wam sie udało zafasolkować.. ? ja ostatnio zamówiłam testy owulacyjne mają przyjść w tym tygodniu.. owulacje mam mieć 17.03 więc może teraz się uda.. to już nasz 3 miesiąc starań..
dzisiaj dokladnie 1h temu urodziła żona kuzyna.. 2 miesiace temu szwagierka... i obydwie przez cesarke.. (boje sie że to u nas rodzinne hehe) .. no a ja nic.. nawet w ciąży nie jestem...(((
no wlasnie na ciebie martuska nie dziala to na mnie pewnie tez nie zadzuala to sobie daje glowe uciac bo ja jestem jakas taka anty![]()
wlasnie nie wiem jak mam ten optymizm obudzic... zawsze jak myslalam optymistycznie to mi wychodzilo ...naprawde... dlatego boje si ei wole tak nie myslec jeszcze z przez ten zwiazek i ta lalke nie moge o tym zapomniec o tym wszystkim co bylo co nam robila i wolalabym wymazac to z pamieci i w ogole tego nie przezyc bo to mi skrzywiloo psychike wystarczajaco...
a na przyklad na watku clo/i inne sppomagacze farmakologiczne jest sonda i zobacz na ile nie zadzialalo...