reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
bo ja sie na okres czulam jak byl dzidzius tez :) zawsze sie ma cykora ale bedzie dobrze zobaczysz pozniej juz tylko 9 miesiecy :p no az ... ale musi byc ok !!!!! zobaczymy czy clo w ogole na mnie pdziala jak nie to ja sie chyba zabije :(

ja jak bylam na mkonitoringu ginek sie zdziwil ze mam takie ladne endo w tym dniu cyklu i powiedzial na koniceec z emoze pani przyjdzie w ciazy juz... i tak mi te slowa utkwily w pamieci ... podswiadomie bym zrobila jeszcze jeden test i mam ta iskierke nadzieii ale tak na roum wiem ze njie mam co marzyc... w ogole mam jakas porabana psychike :/

wiesz moge polecić ci testy owulacyjne te cyfrowe są dość drogi ale mi wykryły owulke w 17 dniu cyklu gdzie lekarka twierdziła że u mnie że owulka będzie 13-14 dc
zobaczymy jakie będą tego efekty ale juz kupiłam sobie na następny cykl Clearblue, Strumieniowy test owulacyjny cyfrowy - kosmetyki, perfumy, perfumeria

Hej dziewczynki :))
Mam do was pytanie..:) czy któraś z was stosowała może testy owulacyjne? jeśli tak to po jakim czasie wam sie udało zafasolkować.. ? ja ostatnio zamówiłam testy owulacyjne mają przyjść w tym tygodniu.. owulacje mam mieć 17.03 więc może teraz się uda.. to już nasz 3 miesiąc starań..
dzisiaj dokladnie 1h temu urodziła żona kuzyna.. 2 miesiace temu szwagierka... i obydwie przez cesarke.. (boje sie że to u nas rodzinne hehe) .. no a ja nic.. nawet w ciąży nie jestem...:((((

Polecam Clearblue, Strumieniowy test owulacyjny cyfrowy - kosmetyki, perfumy, perfumeria dopiero 1 cykl z tymi testami i zobaczymy jakie bedą efekty :sorry2:
większośc z nas tutaj stosuje testy i inne wspomagacze farmakologiczne i ziółka

witamy i trzymamy kciuki za owulke :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki :))
Mam do was pytanie..:) czy któraś z was stosowała może testy owulacyjne? jeśli tak to po jakim czasie wam sie udało zafasolkować.. ? ja ostatnio zamówiłam testy owulacyjne mają przyjść w tym tygodniu.. owulacje mam mieć 17.03 więc może teraz się uda.. to już nasz 3 miesiąc starań..
dzisiaj dokladnie 1h temu urodziła żona kuzyna.. 2 miesiace temu szwagierka... i obydwie przez cesarke.. (boje sie że to u nas rodzinne hehe) .. no a ja nic.. nawet w ciąży nie jestem...:((((

Ja stosowałam, ale takie jakieś badziewne z allegro...i wg mnie one nie są dobre. Zresztą ktoś się wypowiadał kiedyś że zrobił na raz trzy i każdy pokazał coś innego.
Zamówiłam też ten elektroniczny Clearblue, bo on jakiś taki bardziej wg mnie wiarygodny jest, ale już okazał się niepotrzebny :-)

aha jeszcze mialam napisac ze ja chodze na monitoring i w nastepnym cyklu z clo tez ide... ale si eboje jak cholera juz sie boje a nawet jeszcze nowego cyklu nie mam .... :( na mnie testy owu nie dzialaja za cholere... jeslei lekarz poweze owu bedzie za jakis czas to moge robic bo tak jaksame widzialyscie ja mam wszystkie takie same z druga ciut bledsza kreska od kontrolnej ...:/

no wlasnie na ciebie martuska nie dziala to na mnie pewnie tez nie zadzuala to sobie daje glowe uciac bo ja jestem jakas taka anty :(

A dlaczego na Ciebie ma nie działaś jak na tyle innych kobiet działa ?!?!?
Kochana rozumiem Twoje roztargienie bo przeżywałam to samo, ale musisz trochę więcej optymizmu mieć w sobie.

Witam kobietki:)
Myszko trzymam kciuki najmocniej jak potrafie:)
Martuśka działeczka-super sprawa.zwłaszcza teraz,zajmiesz nią mysli i nie wiadomo kiedy fasoleczka po cichu wskoczy do brzuszka:D
co do bety, u mnie kosztuje w lux medzie ok 30 zł także cena z wawy mnie zabiła<szok>

wlasnie nie wiem jak mam ten optymizm obudzic... zawsze jak myslalam optymistycznie to mi wychodzilo ... :( naprawde... dlatego boje si ei wole tak nie myslec jeszcze z przez ten zwiazek i ta lalke nie moge o tym zapomniec o tym wszystkim co bylo co nam robila i wolalabym wymazac to z pamieci i w ogole tego nie przezyc bo to mi skrzywiloo psychike wystarczajaco... :(
a na przyklad na watku clo/i inne sppomagacze farmakologiczne jest sonda i zobacz na ile nie zadzialalo...

Cześć dziewczyny
Zaraz poczytam sobie co naskrobałyście wczoraj :)
Wczoraj mnie nie było bo dopadło mnie wczoraj na maxa , dziś już trochę lepiej .

wlasnie nie wiem jak mam ten optymizm obudzic... zawsze jak myslalam optymistycznie to mi wychodzilo ... :( naprawde... dlatego boje si ei wole tak nie myslec jeszcze z przez ten zwiazek i ta lalke nie moge o tym zapomniec o tym wszystkim co bylo co nam robila i wolalabym wymazac to z pamieci i w ogole tego nie przezyc bo to mi skrzywiloo psychike wystarczajaco... :(
a na przyklad na watku clo/i inne sppomagacze farmakologiczne jest sonda i zobacz na ile nie zadzialalo...

Kochana nie wiem o co chodzi z tym związkiem i lalką, ale to pewnie przykry temat dla Ciebie...
A zobacz na ile zadziałało!!!
Na pewno Ci się uda.

Cześć Lena-R i erba22 :-)

reklama
Witam się z wami:)
życzę miłego pozytywnego dzionka! ;-)
dużo owocnych przytulanek i dobrych nastrojów waszych :tak:
a najważniesze życze II kreseczek na tescie każdej z was

U mnie dziś zakupy, jedziemy z mężem po południu kupić farby, listwy i karnisz.. jeszcze obraz ale przez net.
W piatek ruszamy z remonetem w końcu! :happy2:

Do góry