reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Daffi gratulejszyn za wszystkie powodzenia, a przed wszsytkim, za "obietnicę poprawy" męża, trzymam kciuki! :-) zazdroszczę też zdania za pierwszym razem prawka, mi się nie udało 3 razy i przerwałam bo już brzuch miałam za duży i nie chciałam się stresować dalej ale mam nadzieję, że w tym roku jeszcze uda mi się zakonczyć to prawko i w końcu zdać! ehhh

reklama
Bry wszystkim!
Dziś sen od 00.00 do 7.02 a potem od 7.20 do 10.00 . Jestem wyspana, że hej! :-)

Daffi, jak Ty masz taki zasyfiony system to i tak może się nie obyć bez formata ;) Ja już wyrosłam z grzebania w systemie do upadłego. Czasem od leczenia szybciej jest skopiować moje dokumenty a reszta sruuu i formacik ;-) No i bardzo się cieszę, że z mężem idzie ku lepszemu:) Trzymam kciuki ! No a powiedziałaś w końcu o tym portfelu ?

Będzie dobrze, trzymam kciuki! A może zwyczajnie nie był głodny bardzo ?:)
nie powiedzialam... a system nie jest taki zasyfiony... kilka gier a tak to same zdj i filmiki julki hehehe

moja mama tez miala nadzerke ktora miala rzekomo sie wciagnac i co????
nie wciagnela sie a ma teraz wrzody.... takze do lekarza biegusiem....
doradze by unikac ostrych potraw
ja islam o nadzerce na szyjce macicy...

DAFF gratuluje Twojemu mezowi postepu intelektualnego1!
wreszcie facet zmadrzal::)
moze i na mojego przyjedzi pora:)

pochwale sie co zrobilam:-D
wczoraj dzien kobiet kto na nk obsypal mnie platkami roz...
a mowie zrobie moezowi na zlosc..
zalozylam drugie konto i wyslalam sobie prezent "ARCY_SUPER LASKA":-D z tego innego konta
i napisalam mu dziekuje:)
a ten za co?
wiec mowie za prezent na nk:)
a on co ja nic nie wysylalem zobaczyl i sie wkurzyl:-D
zazdrosny byl pytam czy z kims romansuje:-D
potem w pracy siedzial ipisal mile smsy jak na poczatku zwiazku:-D
a ja caly dzien polew mialam
dzis chcial zyzywac moich wszystkich kolegow na nk ze zlosci wiec sie musialam przyznac:-D:-D:-D:-D

hehehe powiedzialam zeby sie cieszyl bo nastepnym razem moze juz yo zrobic ktos inny a nie ja sama wiec niech o mnie dba!!

nic nie kupilam bo sama nie wiem co bym chciala..czy sukienke czy spodnice czy spodnie z jakas gora;/

Witajcie Kobietki wszystkiego naj wczoraj mnie nie było bo mój M zrobił mi prezent w postaci opieki nad Michałem kupił kwiata w doniczce-hiacynta i zamówił pizze.
Mój Michaś ostatnio ma jakies godziny płaczu kolki chyba to nie są codziennie po kapieli i rano po 10 po karmieniu wyje w niebogłosy i ani ręce ani kołyska nie dają rady a potem zmęczony na rękach usypia. O co kaman nie wiem?

Bry wszystkim!
Dziś sen od 00.00 do 7.02 a potem od 7.20 do 10.00 . Jestem wyspana, że hej! :-)

Daffi, jak Ty masz taki zasyfiony system to i tak może się nie obyć bez formata ;) Ja już wyrosłam z grzebania w systemie do upadłego. Czasem od leczenia szybciej jest skopiować moje dokumenty a reszta sruuu i formacik ;-) No i bardzo się cieszę, że z mężem idzie ku lepszemu:) Trzymam kciuki ! No a powiedziałaś w końcu o tym portfelu ?

Będzie dobrze, trzymam kciuki! A może zwyczajnie nie był głodny bardzo ?:)

format to ostateczność zbyteczna :) No chyba, że się powywala pliki systemowe ale i to można naprawić bez formatowania ;)

nessi dobra jestes :) znasz to na pamiec czy sprawdzasz u siebie ??

Pamięciowo :)
Daffi i jak tam coś przyspieszyło ?

Mea- to podstawy grzebotaniny w każdym systemie ... :)) A przywracanie systemu jest istotne o ile ktoś pamięta by tworzyć punkty przywracania :p bo w innym razie cofa do zmian np. gdzie komputer zamieszkiwały Zonki ;)

format to ostateczność zbyteczna :) No chyba, że się powywala pliki systemowe ale i to można naprawić bez formatowania ;)
Ja to wyrosłam z grzebaniny w kompie jakieś 5 lat temu. W dobie szybkich dysków i szybkiego instalowania windowsa format stał się lepszą opcją ;)

Chociaż w sumie Cie rozumiem, kiedyś też dawało mi to dużo satysfakcji :)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe dostalsmy od mojej siostry zyrafke Sophie i maly chce ja normalnie cala do buzi wlozyc ale nie chwyta jeszcze i placze:)
i musze mu trzymac a on lize jej pyszczek:)

Do góry