reklama
ramari
Fanka BB :)
Ja od dzisiaj się smauje kremem pharmaceris postnatal- (ujędrniający poporodowy). Zobaczymy jak się sprawdzi.
Ja od dzisiaj się smauje kremem pharmaceris postnatal- (ujędrniający poporodowy). Zobaczymy jak się sprawdzi.
ooo dobrze wiedzieć to się zaopatrzę
a on chyba tylko w aptekach jest dostępny, tak? i ile kosztował, jak można wiedzieć?
ramari
ooo dobrze wiedzieć to się zaopatrzę
a on chyba tylko w aptekach jest dostępny, tak? i ile kosztował, jak można wiedzieć?
Mąż kupił w aptece, a kosztował coś ok 40zł za 150 ml.
SylusiaSW
Kochająca:)
Ja nadal smaruje się Ziajki na rozstępy , niby też ujędrnia a muszę go wykończyć... potem cosik kupię, tylko podobno trzeba czytac jak się kupję bo nie które nie nadają się dla karmiących ...
no tak, ale skoro jest to specjalnie dla kobiet po porodzie to pewnie i można go stosować przy karmieniu...Ja nadal smaruje się Ziajki na rozstępy , niby też ujędrnia a muszę go wykończyć... potem cosik kupię, tylko podobno trzeba czytac jak się kupję bo nie które nie nadają się dla karmiących ...
ja jeszcze też jestem w trakcie kończenia kremu(perfect mama)na roztępy, kurcze przez całą ciąże nie miałam prawie rzadnego roztępa, a po porodzie mi wyskoczyło mnóstwo:/
k_aralajna
ja go sobie juz zapobiegawczo kupilam 39zl:-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
no tak, ale skoro jest to specjalnie dla kobiet po porodzie to pewnie i można go stosować przy karmieniu...
ja jeszcze też jestem w trakcie kończenia kremu(perfect mama)na roztępy, kurcze przez całą ciąże nie miałam prawie rzadnego roztępa, a po porodzie mi wyskoczyło mnóstwo:/
Mnie też wyskoczyło ich bardzo dużo, a najwięcej na biodrze po prawej stronie, i na lewym udzie... A najlepsze jest to, że tatuaż, który mam na brzuchu w ogóle mi się nie rozszedł, ani żaden rozstęp go nie szpeci!!!

mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
eh no właśnie nie wiem czy można zacząć nawet jakieś delikatne ćwiczenia w połogu, zostało mi jeszcze ponad 2 tygodnie do końca połogu i do wizyty u gina, a już bym chciała zacząć coś robić...a w tych majtasach już można chodzić, bo też słyszałam, że dopiero po okresie połogowym?
Ja jak tylko wróciłam do domu w ten sam dzień poleciałam do sklepu i kupiłam sobie rajstopy uciskowe, i majtasy! I od tamtego dnia śmigam w tych galotkach i nadal mam fałdkę ale coraz mniejszą, tylko najgorsze jest to, że na załamaniu tej fałdki a lini majtek mam cięcie! i boję się trochę, że mi się cięcie rozklei...

reklama
moniSkaBe
dziewczyny wiem , ze jestem monotematyczna, ale prosze powiedzcie jaki kolor miala Wasza wydzielina w 8 dni po porodzie?
Podziel się: