reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

:) mnie się laktacja poprawiła:) od samego pisania wczoraj chyba o tym:) hehe częściej też odciągałam a jak Julek się przyssał o 6.30 to nieźle się zdziwił;) nie nadążał przełykać:) do tego trochę więcej płynów i hmmm ''masaż'' w nocy zrobiły swoje:)

moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png

reklama
Bry wszystkim!
Dziś sen od 00.00 do 7.02 a potem od 7.20 do 10.00 . Jestem wyspana, że hej! :-)

Daffi, jak Ty masz taki zasyfiony system to i tak może się nie obyć bez formata ;) Ja już wyrosłam z grzebania w systemie do upadłego. Czasem od leczenia szybciej jest skopiować moje dokumenty a reszta sruuu i formacik ;-) No i bardzo się cieszę, że z mężem idzie ku lepszemu:) Trzymam kciuki ! No a powiedziałaś w końcu o tym portfelu ?

Będzie dobrze, trzymam kciuki! A może zwyczajnie nie był głodny bardzo ?:)
byl glodny ....ale on juz i tak z cycka nie bedzie jadl, chyba ze rekreacyjnie, a tak to laktator, albo raczka i sciaganko!
ja islam o nadzerce na szyjce macicy...

DAFF gratuluje Twojemu mezowi postepu intelektualnego1!
wreszcie facet zmadrzal::)
moze i na mojego przyjedzi pora:)

pochwale sie co zrobilam:-D
wczoraj dzien kobiet kto na nk obsypal mnie platkami roz...
a mowie zrobie moezowi na zlosc..
zalozylam drugie konto i wyslalam sobie prezent "ARCY_SUPER LASKA":-D z tego innego konta
i napisalam mu dziekuje:)
a ten za co?
wiec mowie za prezent na nk:)
a on co ja nic nie wysylalem zobaczyl i sie wkurzyl:-D
zazdrosny byl pytam czy z kims romansuje:-D
potem w pracy siedzial ipisal mile smsy jak na poczatku zwiazku:-D
a ja caly dzien polew mialam
dzis chcial zyzywac moich wszystkich kolegow na nk ze zlosci wiec sie musialam przyznac:-D:-D:-D:-D

hehehe powiedzialam zeby sie cieszyl bo nastepnym razem moze juz yo zrobic ktos inny a nie ja sama wiec niech o mnie dba!!

nic nie kupilam bo sama nie wiem co bym chciala..czy sukienke czy spodnice czy spodnie z jakas gora;/
buhahaha!!!!! niezla jestes!

Dziewczyny kupilam sobie sukieneczke na chrzciny! jutro wstawie fotke, albo dzis wieczorem bo nie mam dzis aparatu:/

Yyyy, nie za wczesnie na okres przy karmieniu piersią ?:confused: bo mi to spokoju nie daje a wczesniej krwawiłam jak coś podzwigałam i się zastanawiam czy to okres w końcu czy może coś ze mną po cc jest już do bani :baffled::confused: pewnie jak będe niedysponowana do 5 dni to się dowiem ostatecznie :)

Yyyy, nie za wczesnie na okres przy karmieniu piersią ?:confused: bo mi to spokoju nie daje a wczesniej krwawiłam jak coś podzwigałam i się zastanawiam czy to okres w końcu czy może coś ze mną po cc jest już do bani :baffled::confused: pewnie jak będe niedysponowana do 5 dni to się dowiem ostatecznie :)
ja mam takie jakby plamienia lekko brazowe i tes sie zastanawiam czy to okres...?

ja juz mialam 2 i to co dwa tyg;/

witam i wszsytkiego najlepszego Mamuśki z okazji wczorajszego Dnia Kobiet:-) Muszę się pochwalić, że mój K kupił mi żółtego tulipanka, mała rzecz a cieszy bo już myślałam, że całkiem przestał się mna interesować ;-) Też ostatnio sie zastanawiam czy nie przejsc juz na butelke,choc nie narzekam na karmienie piersia bo lubie gdy Julka tak pieknie pije i lapka przytrzymuje moja piers :-) ale jak bedzie koniecznosc przejscia na mleko dla alergikow bo Mała ma skaze to zrobię bez wahania....choc mialam w planach do 6. miesiąca ją karmić. Jutro idziemy do dermatologa w koncu, ciekawe co powie i jakie specyfiki zapisze a na poniedzialek juz sie umowilam prywatnie do innego- bede miala porownanie, bo skóra Julki coraz brzydsza. Przez to chyba od 3 dni śpi jak zając w nocy a juz sie cieszyłam, ze nocne karmienie sie unormowalo, ale wlasnie poprzestawialy jej sie troszke godziny i od dwoch dni musze ja 2 razy karmic przed 24.00 a po kapaniu zawsze starczalo raz i spala od tej 20 do 24.00 , ale mam nadzieje, ze wszystko sie unormuje i że w koncu po tych wizytach u lekarzy skóra się poprawi.
Trzymam kciuki zeby jednak to nie byla skaza ani AZS;-)
Co do karmienia to przy skazie najlepsze wlasnie jest karmienie piersia:tak:tak bynajmnie slyszalam:tak:

ja islam o nadzerce na szyjce macicy...

DAFF gratuluje Twojemu mezowi postepu intelektualnego1!
wreszcie facet zmadrzal::)
moze i na mojego przyjedzi pora:)

pochwale sie co zrobilam:-D
wczoraj dzien kobiet kto na nk obsypal mnie platkami roz...
a mowie zrobie moezowi na zlosc..
zalozylam drugie konto i wyslalam sobie prezent "ARCY_SUPER LASKA":-D z tego innego konta
i napisalam mu dziekuje:)
a ten za co?
wiec mowie za prezent na nk:)
a on co ja nic nie wysylalem zobaczyl i sie wkurzyl:-D
zazdrosny byl pytam czy z kims romansuje:-D
potem w pracy siedzial ipisal mile smsy jak na poczatku zwiazku:-D
a ja caly dzien polew mialam
dzis chcial zyzywac moich wszystkich kolegow na nk ze zlosci wiec sie musialam przyznac:-D:-D:-D:-D

hehehe powiedzialam zeby sie cieszyl bo nastepnym razem moze juz yo zrobic ktos inny a nie ja sama wiec niech o mnie dba!!

nic nie kupilam bo sama nie wiem co bym chciala..czy sukienke czy spodnice czy spodnie z jakas gora;/

Najpierw sie usmialam z tej nadżerki na szyjce macicy:-D:-D:-Da potem z tego co zes odwinela:-D:tak:super pomysl mialas;-)
Nadzerka tylko wystepuje na szyjce macicy:tak::tak::tak::-DDaffi pisala własnie o tym:tak:

Dostałam okresu :szok::confused::confused: i na groma mi on ?

Kochana mnie @ zaskoczyl w 5 tygodniu i 3 dniu:tak:wiec jest to jak najbardziej mozliwe:tak:tylko ze narazie nie ma drugiej;-)chyba nie jestem w ciąży:sorry2:no ale to jest mozliwe ze moze kolejnych nie byc;-)w koncu karmie cycem wiec hormony szaleja:tak:

reklama
Do góry