reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochane wróciła.... bo żyć bez Was nie mogę ;-)

BETKA 59,18 !!! :-) ciąża zaczyna się powyżej 5 :-)

Dziękuję za kciuki :-* w czwartek poproszę ponownie ! :-)

Hej ewelina!!! No włąśnie coś Cię długo nie było...
u Suzi okazało się że pojawiła się ciąża pozamaciczna, dzisiaj nam o tym napisała. Na szczęście szybko wykryli i może nie będzie konieczny zabieg.
super bede trzymac tez w czwarteczek kciukasy :)
ja sadze pomidorki koktailowe, papryke, szczypiorek, sałate, oregano, bazylie, w zeszlym roku posadzilam fasolke ale kot mi obzarl hihi do tego poziomki truskawki i mnóstwo bratków :)
oj ja tez tak bym chciala ... musze o tym pozyślec tym bardzij ze moj balkonim ma 2m x 4 m więc się troszku zmieści... hehehe
Dziękuję za wszystkie &&&&&&& !!! :*

W czwartek znowu będzie mobilizacja &&& :-) mam nadzieje że pięknie urośnie!

no pewno ze urosnie jak juz pisalam tez bede ksiuki trzymac z Ciebie Kochana Myszo :)

ja kupiłam a jak bedzie nie potrzebny to oddam komuś poprostu i tyle ;-)

no ja myśle że Ci się wcale a wcale nie przyda :) !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja jutro z mezem bede robic marzanne do przedszkola dla dzieciakow :) bada ja ubierac i palic w 1 dzien wiosny

:-) super :-)

A ja postanowiłam - ścinam włosy. W listopadzie ścięłam je z długości do pasa,aż do ramiom. Teraz zrobię to jeszcze bardziej. Tylko muszę najpierw sobie odrost zrobić,żeby móć się do mojej koleżanki - fryzjerki - zapisać. :tak:
Muszę coś ze sobą porobić,bo popadam normalnie w jakąś zimową depresję. :baffled: Za długo ten mróz już trwa. :no: Najchętniej,to wskoczyłabym już na budowę,hahaha. :-D :-p

oj... :-( jak masz takie jak na fotce (z grzywką) to szkoda ścinać :tak: bo ci ślicznie w nich :tak: co do koloru to jestem za czarnym - odśwież :tak:

witam dziewczyny chciałabym się poradzić!!! Co sądzicie o tym.otóż ostatnią miesiączkę miałam 08.02 staramy się z mężem o dzidzię :)cykl mój trwa 34 dni a więc owulacja przypada między 15-17 dc w 24 dc podczas stosunku dostałam plamień dość obfitych,które trwają jeszcze dzisiaj tylko ze dzisiaj to tylko plamienie jest słabiutkie okres powinna dostać 13.03 jak myślicie czy to może być ciąża,dodam że robiłam wczoraj test wyszedł negatywnie,nigdy wczesniej nie miałam takich plamień tydzien przed okresem :(dodam jeszcze że od miesiąca biore wisiołka

:-) są 2 opcje:
1. albo cykl ci się przesunie i właśnie masz owulację, a to plamienia okołoowulacyjne;
2. fasolinka sobie miejsce robi i właśnie są to plamienia związane z zagnieżdżeniem
:-)

Kobietki, a u mnie chyba skok tempki od dziś :-D czyżby cykl 28 dc :confused: :-D

Hej ewelina!!! No włąśnie coś Cię długo nie było...
u Suzi okazało się że pojawiła się ciąża pozamaciczna, dzisiaj nam o tym napisała. Na szczęście szybko wykryli i może nie będzie konieczny zabieg.

no kochana w końcu;) bardzo się cieszę,że betka pozytywna,jeszcze raz GRATULUJĘ:) życzę spokojnych,pięknych 9 miesięcy:)

witaj Ewelinka.co tam u Ciebie?

a ja słuchajcie dzisiaj juz 8 dc a tu sluz jakis dziwny jak nie zawsze.... zaczyan sie i jest go nawet sporo... na razie nie ten owulacyjny ale sie chyba zbiera ;p
no ja w tym cyklu postawilam z moim P na codzienne tulance - i zobaczymy co z tego sie wykluje ;-):-D
a dzis mnie kluje prawy jajnik :baffled: hmmmm
a poza tym to trzymam za nas wszystkie kciukasy !!!!!
zmykam z ebolą na spacer bedę później...
buziaczki kochane... :*

To teraz już nie mogę się doczekać wizyty u ginka...Niech jeszcze on powie "wszystko ok" i będę skakać z radości!

Zastanawiam się jak ja powiem mojemu ginkowi że jestem w ciąży...idę do niego 25, bo wtedy mi się kończy zwolnienie i wtedy postanowiłam że mu dopiero powiem. :-)

ja sadze pomidorki koktailowe, papryke, szczypiorek, sałate, oregano, bazylie, w zeszlym roku posadzilam fasolke ale kot mi obzarl hihi do tego poziomki truskawki i mnóstwo bratków :)
no na pomidorki i ziółka to się skuszę...bratki tez ale papryka? zdziwiłam sie :-)

to ja tez taki zakupie na nastepny cykl jakby co ale to dopiero jak @ przylezie... wierze że się uda tym razem przy ziółkach więc mysle o fasolince a nie o @ a co :tak:

to dobrze że juz nie potrzebny :-)

ja tak miałam w poprzednm cyklu po usg w 8 dc lekarz stwerdzil brak dominanta a w 21 lekarsk stwierdzila że owulka byla bo jeszcze mialam resztki sluzu owulacyjnego- ale bez usg wiec podejrzewam że to jakaś podpucha była ;-)

no w Wawie kosztuje roznie jak chcialam zrobic bez skierowania to mi babka zaśpiewala 60 zł niezle a robila kolo siebie kolo domu i zaplacilam 50 zł bo 6 zl w tym pobranie ;-) niezle i na nastepny dzien dostalam @ a wynik byl ponizej 0,1 :sorry2:

tylko ziołka i wyzluzowanie i wierzę że się uda... ale łatwo sie mówi wiem wiem....
[QUOT=*Tośka*;5125667]Dokładnie trzeba wierzyć w to że się uda i koniec !!!! pesymizm w niczym nie pomoże a bardzo szkodzi więc główka do góry - bedzie dobrze :-)
święte słowa trzeba myśleć pozytywnie!!!!

no nie mow hop ;-)

no dobra opcję przyjełaś ale do takich decyzji to każda w innym momencie dojrzewa.... ale ja tryzmam kciuki aby się udało:tak:

hmmmm ja się niz znam ale z drugiej strony wczesniejsze wykrycie pozamacicznej --- to dobrze bo jest bardzo niebezpieczna- lekarz wie co robi jeszcze raz tulam mocno i jestem z Tobą!!!!!
POZYTYWNE MYŚLENIE !!!! Nie ma co przyciągac do siebie czarnych mysli!!1 po co w ogole myślec o takich głupotach trzeba werzyć że będzi edobrze i modlić sie o to i nic wiecej czlowiek nie jest w stanie zrobic....

ale sa baseny specjalne dla kobiet w ciazy i maluszkow z ozonem, wtedy nie musisz chodzic do chlorowanego-- ale do takiego to trezeba miec ze soba ponoc badania....
no 8 dc to u mnie pęcherzyk miał już 15 mm inne 10, co do śluzu to ja nie miałam mimo picia dużej ilości siemienia...:-(

:-) super :-)

oj... :-( jak masz takie jak na fotce (z grzywką) to szkoda ścinać :tak: bo ci ślicznie w nich :tak: co do koloru to jestem za czarnym - odśwież :tak:

:-) są 2 opcje:
1. albo cykl ci się przesunie i właśnie masz owulację, a to plamienia okołoowulacyjne;
2. fasolinka sobie miejsce robi i właśnie są to plamienia związane z zagnieżdżeniem
:-)

Kobietki, a u mnie chyba skok tempki od dziś :-D czyżby cykl 28 dc :confused: :-D
oj życzę Scully, zeby cykl był krótszy

a ja słuchajcie dzisiaj juz 8 dc a tu sluz jakis dziwny jak nie zawsze.... zaczyan sie i jest go nawet sporo... na razie nie ten owulacyjny ale sie chyba zbiera ;p
no ja w tym cyklu postawilam z moim P na codzienne tulance - i zobaczymy co z tego sie wykluje ;-):-D
a dzis mnie kluje prawy jajnik :baffled: hmmmm
a poza tym to trzymam za nas wszystkie kciukasy !!!!!
zmykam z ebolą na spacer bedę później...
buziaczki kochane... :*
mnie kłuł prawy a pęcherzyk dominujący był w lewym...trzymam kciuki by wyszło w tym cyklu i by wyjazdy nie przypadły w płodne ;-)

a mni ejakaś chandra dopdła i to wcale nie zwiazana z dzieciatkiem ...jakoś mi smutno jest...
Moze to przez wizyty w szkołach...byłam dziś składac ofert na nauczyciela i zadnych nadziei od nowego roku szkolnego:-(

wysłam tez dzis pierwsza ofertę pracy...pewnie przez to...

Mysza gratuluję :) ale Tobie dobrze...życze byś Ty i fasolinka były zdowe i szczęśliwe :)

reklama
Witam Was dziewczęta.
U mnie sytuacja nie jest dobra.Jest to ciaza pozamaciczna.Mam jeszcze troszkę poczekac zeby @ przyszła samoistnie:(
Bo lekarz chce uniknąc zabiegu.
CHciała bym juz miec to za sobą:(
Pozdrawiam Was bardzo mocno i za wszystki trzyamam kciuki:*

:-( MOCNO TULAM :-(

Jeszcze gorące :-D :

zdjcie0043.jpg

:-p zapatrze się i może fasolinka sobie u mnie miejsce zajmie :-p

dziewczyny
dzis rano zrobilam test taki z apteki bo mialam predzej z allegro takie pskowe niby czule...
na tym bobo-test wyszla tez jedna czerwona krecha-ale miala jescze nadzieje bo przeciez niektorym z was hormon wzrastaal np nawet 5 dni po terminie @.
tyle ze mnie jakas godz temu nawiedzila @.
trudno..
stwierdzilismy ze dalsze staranie przelozymy na pozniej-tzn po slubie..
pozdrawiam Was kobietki i trzymam &&& za was wszystkich.
buzka;*

:-( szkoda :dry: wstrętna @ :dry:

:-)super :-)

oj życzę Scully, zeby cykl był krótszy

:-) jeśli serio to od dziś II faza cyklu to by znaczyło, że ziółka na owu działają :tak: czyli już po owu, a super by było, bo od dziś biorę Lutkę na skrócenie cykli :tak: więc jak to skok to mogę liczyć na fasolinkę :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry