reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale na wiekszosc nie zadzialalo... jak teraz z clo sie nie uda to pieprze to i nie mierze tempki nie chodze do gina nie wywoluje okresu bede sobie pila tylko ziola i juz i ni ebede mierzyc tempki tlko sobi ebede zyla tak normalnie moze za rok wyjdzie... glupie to wszystkop jest :(

reklama
Kochana nie wiem o co chodzi z tym związkiem i lalką, ale to pewnie przykry temat dla Ciebie...
A zobacz na ile zadziałało!!!
Na pewno Ci się uda.

Cześć Lena-R i erba22 :-)

Dokładnie trzeba wierzyć w to że się uda i koniec !!!! pesymizm w niczym nie pomoże a bardzo szkodzi więc główka do góry - bedzie dobrze :-)

ale na wiekszosc nie zadzialalo... jak teraz z clo sie nie uda to pieprze to i nie mierze tempki nie chodze do gina nie wywoluje okresu bede sobie pila tylko ziola i juz i ni ebede mierzyc tempki tlko sobi ebede zyla tak normalnie moze za rok wyjdzie... glupie to wszystkop jest :(

I na takim luzie na pewno się zjawi fasolka!!!

A będziesz miała teraz w tym cyklu jeszcze monitoring ?!?

dzieki dziewczynki za pocieszenie chyba sie ide zazyc gdzies w domku albo po faje lece bo mnie juz nerwy biora ... ehh milego dzionka!!

mysza w tym cyklu nie ma szansu bo biore dupka juz 4 dni od wizyty ... i czekam na @

witam dziewczyny chciałabym się poradzić!!! Co sądzicie o tym.otóż ostatnią miesiączkę miałam 08.02 staramy się z mężem o dzidzię :)cykl mój trwa 34 dni a więc owulacja przypada między 15-17 dc w 24 dc podczas stosunku dostałam plamień dość obfitych,które trwają jeszcze dzisiaj tylko ze dzisiaj to tylko plamienie jest słabiutkie okres powinna dostać 13.03 jak myślicie czy to może być ciąża,dodam że robiłam wczoraj test wyszedł negatywnie,nigdy wczesniej nie miałam takich plamień tydzien przed okresem :(dodam jeszcze że od miesiąca biore wisiołka

mialam teraz w 12dc i endo bylo ladne ale odo owukki sie nie chu chu nie szykowalo z tempki wynika ze owu tez nie bylo... a teraz bede po clo szla namonitoring....

witam dziewczyny chciałabym się poradzić!!! Co sądzicie o tym.otóż ostatnią miesiączkę miałam 08.02 staramy się z mężem o dzidzię :)cykl mój trwa 34 dni a więc owulacja przypada między 15-17 dc w 24 dc podczas stosunku dostałam plamień dość obfitych,które trwają jeszcze dzisiaj tylko ze dzisiaj to tylko plamienie jest słabiutkie okres powinna dostać 13.03 jak myślicie czy to może być ciąża,dodam że robiłam wczoraj test wyszedł negatywnie,nigdy wczesniej nie miałam takich plamień tydzien przed okresem :(dodam jeszcze że od miesiąca biore wisiołka

No życzę Ci aby to dzidzia wiła sobie gniazdko, bo takie krwawienie może towarzyszyć zagnieżdżaniu się jaja w ściance macicy. A z testem to jeszcze poczekaj.

reklama
Dziewczyny najlepiej to wogóle nie myśleć.... chociaż to raczej niemożliwe pomyślicie..
Jestem jednak dobrym przykładem na to że da się wyluzować i nie myśleć tak o zaciążeniu.
Z męzem staraliśmy się teraz 13miesiecy o drugie dziecko... w styczniu niestety kolejna porażka i powiedziałam sobie że już ostatnia... że to koniec że już nie chcę że mam dosyć..
Od tamtego czasu nie liczę wogóle sobie dni cyklu nie wiem teraz na jakiej jestem fazie nawet. Poprostu zaczeliśmy z mężem normalnie funkcjonować i nie myśleć tyle. Na początku uważaliśmy bo ja nie chciałam się już starać.. ale teraz w tym miesiacu jest nieco inaczej bo nie zabezpieczamy się wogóle. Zobaczymy jak tak można długo sobie baraszkować... jak nam sie uda to bedziemy bardzo sie cieszyli jak nie to trudno ale życ chcę normalnie bez presji żadnej..
Poprostu czekamy na jakiś cud może się kiedyś pojawi. Ale nie naciskam na to..
Może moja decyzja jest też tak luźna pownieważ jestem młoda i do 30tki brakuje mi jeszcze 5 lat.. I głupio wierzę że w przeciągu tych pięciu lat to chyba nam się uda i bedziemy mieli drugie dziecko.
Czas pokarze.
:-)

Do góry