Mysza84
Fanka BB :)
ej mysza daj fote!!!!
no chyba bede pila od dzisiaj wlasnie ...
Robiłam swoim telefon i nie mam jak przerzucić. Jak przyjdzie W. to wkleje... "+"
Jescze 4 godziny...niech ten czas szybciej leci ->chociaż jeden dzień!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ej mysza daj fote!!!!
no chyba bede pila od dzisiaj wlasnie ...
mam do Ciebie pytanko czy ty masz monitoringi , i czy jak idziesz to czy gin widzi endo ???boje sie dlatego pewnie sie nie odwaze... ale zastanaiam sie czy teziola dalejnie pic bo kurcze przez nie ladnie mi endo urosloa jak bedzie duze to @ przyjdzie szybko wiec moz ejednak ??
a ja byłam w sklepie i kupiłam pryncypałkiI właśnie dlatego żeby się nie smucić,wzięłam sobie ogroooomnyyy kawał ciasta od mojej mamy i zajadamto takie tortowe o smaku czekoladowym no mówię Wam od razu mi lepiej
polecam taki sposób na chandrę
![]()
no własnie mi mowi tylko o pecherzykach o endo nic nie mowiłaco wydalilas?? widzi endo bo mi mowi od razu jakie jest i moje bylo ladne na 1 cm powiedzial ze jak u mnie to bardzo ladne endo na ten dzien cyklu ale pecherzyka nie mialam zadnego gdominujacego... czekam teraz na malpe z now z dupkiem po raz 3![]()
erba nie rozumiem cie.. mialas duze endo akie na okres akurat i dostalas normalnie @?? a na fasolke endo nie wygladalo ?? ja juz strasznie chcialabym miec okres i zaczac cala kuracje a nie czekac tak i czekac ... jeszcze 4 dni dupka i z 5 dni czekania
kurcze jeszcze tylko marzec i koniec czasu by stac sie mama 2010...
Jak bylam na monitoringu to pecherzyk ładny , jak poszłam po 2 tyg dokłanie w srode to gin mi pow ze endo na @ za duze a na fasolke( miało 1,2mm) za małe chciała dac na podtrzymanie , ale wolala zostawic to matce naturze no i nie utrzynmało sieerba nie rozumiem cie.. mialas duze endo akie na okres akurat i dostalas normalnie @?? a na fasolke endo nie wygladalo ?? ja juz strasznie chcialabym miec okres i zaczac cala kuracje a nie czekac tak i czekac ... jeszcze 4 dni dupka i z 5 dni czekania
kurcze jeszcze tylko marzec i koniec czasu by stac sie mama 2010...