no to kochane dobrej nockiTo ja tez bede spadac.... Sama nie bede siedziec...
Dobranoc!!!
reklama
no cos ty macku my sie tu dopiero rozkrecamy hihihihiTo ja tez bede spadac.... Sama nie bede siedziec...
Dobranoc!!!
no cos ty macku my sie tu dopiero rozkrecamy hihihihi
no wlasnie widze wszystkie pisza dobranoc a siedzą hehehe jakos ciezko
jno ja to juz jestem babyboomocholiczka hahahah nawet jak niesiedze na forum to mysle co nowego napisalyscxie i kiedy wkoncu siade do kompa zeby nadrobic i poczytac i popisac hihihino wlasnie widze wszystkie pisza dobranoc a siedzą hehehe jakos ciezko
jno ja to juz jestem babyboomocholiczka hahahah nawet jak niesiedze na forum to mysle co nowego napisalyscxie i kiedy wkoncu siade do kompa zeby nadrobic i poczytac i popisac hihihi
to je tez tak mam normalnie slepia rano otwieram i mysle juz co tam naskobane hhehe a moj m to juz tak na mnie patrzy
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja sie witam jeszcze wieczorowa pora... mnie cyce zaczely bolec a dopiero mam 5 dzien z dupkiem... jutro chyba ostatni dzien albo po jutrze i czekam na @ . a i przed chwilka skonczylam sukieneczke na szydeleku
ale wkleje fote jutro jak kwiatuszki przyczepie i guziczki kupie 
buziaki dobranoc !!!
buziaki dobranoc !!!
ja tez juz spadam niebede znowu sama siedziala hihihi dobranoc rano bede tu znowyu napewno hihiih

wszystkie sie juz pozegnaly ale kazdej sie jeszcze zielona diodka pali przy nicku hihihihi dobranoc juz na 100% 

wszystkie sie juz pozegnaly ale kazdej sie jeszcze zielona diodka pali przy nicku hihihihi dobranoc juz na 100% 
Ostatnio edytowane przez moderatora:
![]()
no wlasnie heheee
reklama
no wlasnie heheee
hej dziewuszki ja wczoraj padłam o 18 15 i obudzil mnie budzik dzisiaj - masakraaaaaaa jaki śpioch ze mnie
miłego dnia kochane poczytam sobie Was w pracy ;-)
Podziel się: