reklama
hej dziewczyny, chciałabym sie do was dołączyc, tak jak wy staramy sie dzidzię.
Hej ;-)
Witamy serdecznie - ile się staracie juz ??
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Bry dzień w Dzień Mężczyzny,tak?
;-)
Ja już pościel zmieniłam i włosy farbuję - jupiii!
Widziałam,że wczoraj temat m.in. meblowy gościł.
Erba,z Abrą tez masz do czynienia?
;-)
Ło ja! Już się doczekać nie mogę tych fotek! :-)
Witamy serdecznie. :-)
;-)Ja już pościel zmieniłam i włosy farbuję - jupiii!
Widziałam,że wczoraj temat m.in. meblowy gościł.

Erba,z Abrą tez masz do czynienia?
;-)ja sie witam jeszcze wieczorowa pora... mnie cyce zaczely bolec a dopiero mam 5 dzien z dupkiem... jutro chyba ostatni dzien albo po jutrze i czekam na @ . a i przed chwilka skonczylam sukieneczke na szydelekuale wkleje fote jutro jak kwiatuszki przyczepie i guziczki kupie
buziaki dobranoc !!!![]()
Ło ja! Już się doczekać nie mogę tych fotek! :-)
hej dziewczyny, chciałabym sie do was dołączyc, tak jak wy staramy sie dzidzię.
Witamy serdecznie. :-)
ewelina09065
czas oczekiwania...
a u mnie wszystko w porzadkuno kochana w końcubardzo się cieszę,że betka pozytywna,jeszcze raz GRATULUJĘ
życzę spokojnych,pięknych 9 miesięcy
witaj Ewelinka.co tam u Ciebie?
dokładnie tak dbają o to by móc czas poswięcić na wychowanie...no dokladnie co za kraj co za ludzie , jeszcze wkurz a mnie to ze inne kraje daja mozliwosc matka i moga sobie siedziec w domu z dziecmi bo maja takie socjale a u nas ze te pieniadze na dziecko to nawet butow sie nie kupi , urodzisz i do pracy trzeba smigac zeby wystarczylo . nawet juz nie wiem ile jest teraz tego zwanego rodzinnego
częśc kobiet wcale nie idzie do pracy, bo miejsc w przedszkolach niet, a opiekunka tyle kosztuje, ze nie opłąca sie pracowaćdo pracy a potem nie ma gdzie dziecka zostawić bo przedszkoli za mało i większość prywatna
ciekawy czy my też tego doczekamy...ja podobnie tylko dom i do tego jeszcze wywóz śmieci 2 razy w miesiącu więc rachunek duży przecież woda też droga i żywność też a gdzie tu reszta jakieś ciuchy, butki fryzjer(chociaż od czasu do czasu) gdzie wyjazdy tak jak np. Niemcy czy Francuzi i zresztą pozostali Europejczycy
ja nie zarabiam żle, mój J przeciętnie, ale dosc dobrze jak na Polskie warunki i też nie moge ksay odłożyc, bo studia, teraz lekarz prywantnie ech...:-(
wczoraj scully podała fajną stronke o szydełkowaniu, spróbuje sobie przypomnieć jak to się robiło i moze też porelaksuję sięja sie witam jeszcze wieczorowa pora... mnie cyce zaczely bolec a dopiero mam 5 dzien z dupkiem... jutro chyba ostatni dzien albo po jutrze i czekam na @ . a i przed chwilka skonczylam sukieneczke na szydelekuale wkleje fote jutro jak kwiatuszki przyczepie i guziczki kupie
buziaki dobranoc !!!![]()

za to dzisiaj skoro świt już na nogachhej dziewuszki ja wczoraj padłam o 18 15 i obudzil mnie budzik dzisiaj - masakraaaaaaa jaki śpioch ze mnie
miłego dnia kochane poczytam sobie Was w pracy ;-)

jasne miło powitaćhej dziewczyny, chciałabym sie do was dołączyc, tak jak wy staramy sie dzidzię.
ch jak ja tez bym tak już chciałaa u mnie wszystko w porzadkuczuje sie ogolnie dobrze tylko srednio co drugi dzien mam mdlosci....i piersi sa bardzo bolesne i takie ciezkie..brzuszek juz troszke przytyl hehehehe a wizyte kolejna mam 26 marca i juz nie moge sie doczekac jak zobacze znowu moje malenstwo
))
kurcze a u mnie niby pęcherzyk miał pęknąć przedwczoraj...sama nie wiem? Nie podoba mi się wykres mój...znowu zeby góra i dół...pewnie nie byóło owulki
jade dziś do gina popołudniu zobaczymy co on powie...choć nie moge mu powiedzieć o starankach, bo on odradzał
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
MALUTKA1023
Zaangażowana w BB
no jak byk druga kreska...no raczej jasne co się dziejeZobacz załącznik 223077Zobacz załącznik 223078 dzieewczyny zglupialam to moj 33 dc wczesniej najdluzszy 32 dni temp 37 od 15dni tez wyzsza niz w poprzednich cyklach no i ten test...
Zobacz załącznik 223077Zobacz załącznik 223078 dzieewczyny zglupialam to moj 33 dc wczesniej najdluzszy 32 dni temp 37 od 15dni tez wyzsza niz w poprzednich cyklach no i ten test...
no ciąża jak nic - gratulacje
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hejo !!
gratuluje fasolki
agutka fotki wstawie jak kwiatuszki doczepie
zaraz sie ttym zajme normalnie sie napatrzec na nia nie moge
oby mi sie dziewuszka w brzuszku zagniezdzila
i namawiam na szydelkowanie ale nie z ksiazek tylko z youtuba
łatwiej jak sie widzi jak ktos robi 
gratuluje fasolki
agutka fotki wstawie jak kwiatuszki doczepie