reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Bry dzień w Dzień Mężczyzny,tak? :-p :-D ;-)
Ja już pościel zmieniłam i włosy farbuję - jupiii! :-D

Widziałam,że wczoraj temat m.in. meblowy gościł. :cool2:

Erba,z Abrą tez masz do czynienia? :cool2: ;-)

ja sie witam jeszcze wieczorowa pora... mnie cyce zaczely bolec a dopiero mam 5 dzien z dupkiem... jutro chyba ostatni dzien albo po jutrze i czekam na @ . a i przed chwilka skonczylam sukieneczke na szydeleku :) ale wkleje fote jutro jak kwiatuszki przyczepie i guziczki kupie :)

buziaki dobranoc !!! :)

Ło ja! Już się doczekać nie mogę tych fotek! :-)

hej dziewczyny, chciałabym sie do was dołączyc, tak jak wy staramy sie dzidzię.

Witamy serdecznie. :-)

no kochana w końcu;) bardzo się cieszę,że betka pozytywna,jeszcze raz GRATULUJĘ:) życzę spokojnych,pięknych 9 miesięcy:)

witaj Ewelinka.co tam u Ciebie?
a u mnie wszystko w porzadku:)czuje sie ogolnie dobrze tylko srednio co drugi dzien mam mdlosci....i piersi sa bardzo bolesne i takie ciezkie..brzuszek juz troszke przytyl hehehehe a wizyte kolejna mam 26 marca i juz nie moge sie doczekac jak zobacze znowu moje malenstwo:)))

no dokladnie co za kraj co za ludzie , jeszcze wkurz a mnie to ze inne kraje daja mozliwosc matka i moga sobie siedziec w domu z dziecmi bo maja takie socjale a u nas ze te pieniadze na dziecko to nawet butow sie nie kupi , urodzisz i do pracy trzeba smigac zeby wystarczylo . nawet juz nie wiem ile jest teraz tego zwanego rodzinnego
dokładnie tak dbają o to by móc czas poswięcić na wychowanie...

do pracy a potem nie ma gdzie dziecka zostawić bo przedszkoli za mało i większość prywatna
częśc kobiet wcale nie idzie do pracy, bo miejsc w przedszkolach niet, a opiekunka tyle kosztuje, ze nie opłąca sie pracować:wściekła/y:

ja podobnie tylko dom i do tego jeszcze wywóz śmieci 2 razy w miesiącu więc rachunek duży przecież woda też droga i żywność też a gdzie tu reszta jakieś ciuchy, butki fryzjer(chociaż od czasu do czasu) gdzie wyjazdy tak jak np. Niemcy czy Francuzi i zresztą pozostali Europejczycy
ciekawy czy my też tego doczekamy...
ja nie zarabiam żle, mój J przeciętnie, ale dosc dobrze jak na Polskie warunki i też nie moge ksay odłożyc, bo studia, teraz lekarz prywantnie ech...:-(

ja sie witam jeszcze wieczorowa pora... mnie cyce zaczely bolec a dopiero mam 5 dzien z dupkiem... jutro chyba ostatni dzien albo po jutrze i czekam na @ . a i przed chwilka skonczylam sukieneczke na szydeleku :) ale wkleje fote jutro jak kwiatuszki przyczepie i guziczki kupie :)

buziaki dobranoc !!! :)
wczoraj scully podała fajną stronke o szydełkowaniu, spróbuje sobie przypomnieć jak to się robiło i moze też porelaksuję się :tak:

hej dziewuszki ja wczoraj padłam o 18 15 i obudzil mnie budzik dzisiaj - masakraaaaaaa jaki śpioch ze mnie

miłego dnia kochane poczytam sobie Was w pracy ;-)
za to dzisiaj skoro świt już na nogach :-D

hej dziewczyny, chciałabym sie do was dołączyc, tak jak wy staramy sie dzidzię.
jasne miło powitać

a u mnie wszystko w porzadku:)czuje sie ogolnie dobrze tylko srednio co drugi dzien mam mdlosci....i piersi sa bardzo bolesne i takie ciezkie..brzuszek juz troszke przytyl hehehehe a wizyte kolejna mam 26 marca i juz nie moge sie doczekac jak zobacze znowu moje malenstwo:)))
ch jak ja tez bym tak już chciała :)

kurcze a u mnie niby pęcherzyk miał pęknąć przedwczoraj...sama nie wiem? Nie podoba mi się wykres mój...znowu zeby góra i dół...pewnie nie byóło owulki:no: jade dziś do gina popołudniu zobaczymy co on powie...choć nie moge mu powiedzieć o starankach, bo on odradzał:zawstydzona/y:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
P1030139..jpgP1030140..jpg dzieewczyny zglupialam to moj 33 dc wczesniej najdluzszy 32 dni temp 37 od 15dni tez wyzsza niz w poprzednich cyklach no i ten test...

hejo !!

gratuluje fasolki

agutka fotki wstawie jak kwiatuszki doczepie :) zaraz sie ttym zajme normalnie sie napatrzec na nia nie moge :) oby mi sie dziewuszka w brzuszku zagniezdzila :) i namawiam na szydelkowanie ale nie z ksiazek tylko z youtuba :) łatwiej jak sie widzi jak ktos robi :)

reklama
Do góry