reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jakos nie wierze nie
jest za blada???
z czasem zciemnieje ;)...masz jakieś problemy z tarczycą?

hejo !!

gratuluje fasolki

agutka fotki wstawie jak kwiatuszki doczepie :) zaraz sie ttym zajme normalnie sie napatrzec na nia nie moge :) oby mi sie dziewuszka w brzuszku zagniezdzila :) i namawiam na szydelkowanie ale nie z ksiazek tylko z youtuba :) łatwiej jak sie widzi jak ktos robi :)

no znalazłam filmiki...ale wymiatają te babeczki...Ty juz pewnie też :)
ja to muszę sobie najpierw przypomniec jak to sie robiło bo już ostatni raz już bardzo dawno temu szydełkowałam :) moze dzisiaj kupię jakaś ładna wełenkę i spróbuję :)

uciekam na dłuzej buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zobacz załącznik 223077Zobacz załącznik 223078 dzieewczyny zglupialam to moj 33 dc wczesniej najdluzszy 32 dni temp 37 od 15dni tez wyzsza niz w poprzednich cyklach no i ten test...

Ooo,kolejna fasolka! Gratulacje! :-)

hejo !!

gratuluje fasolki

agutka fotki wstawie jak kwiatuszki doczepie :) zaraz sie ttym zajme normalnie sie napatrzec na nia nie moge :) oby mi sie dziewuszka w brzuszku zagniezdzila :) i namawiam na szydelkowanie ale nie z ksiazek tylko z youtuba :) łatwiej jak sie widzi jak ktos robi :)

No ja czekam z niecierpliwością na fotki. :-D
Kurcze,musiałabym się też nauczyć szydełkowania... Marzenie,ale nie wiem,czy bym potrafiła... :zawstydzona/y:

cześć :0

Pajka
Czy słyszałaś moze o ewentualnych komplikacjach przy zajściu w cylku z badaniem hsg? chodzi mi kontrast i/lub RTG

ja nie słyszałam zeby były jakies komplikacje w cyklu jedyne to, ze niektórym dziewczynom w tym samym cyklu udaje sie zajsc w ciąże :)

Zobacz załącznik 223077Zobacz załącznik 223078 dzieewczyny zglupialam to moj 33 dc wczesniej najdluzszy 32 dni temp 37 od 15dni tez wyzsza niz w poprzednich cyklach no i ten test...

no raczej ciąża gratuluje:)

jestescie pewne ?bo jak robilam test to na poczatku jej nie bylo dopiero po 5 min byla blada a teraz juz calkiem wyrazna zawsze tak jest???

reklama
Do góry