jakos nie wierze nie
jest za blada???
blada ale jest - idź na bete jak masz wątpliwości ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakos nie wierze nie
jest za blada???
z czasem zciemniejejakos nie wierze nie
jest za blada???
hejo !!
gratuluje fasolki
agutka fotki wstawie jak kwiatuszki doczepiezaraz sie ttym zajme normalnie sie napatrzec na nia nie moge
oby mi sie dziewuszka w brzuszku zagniezdzila
i namawiam na szydelkowanie ale nie z ksiazek tylko z youtuba
łatwiej jak sie widzi jak ktos robi
![]()
z czasem zciemnieje...masz jakieś problemy z tarczycą?
Zobacz załącznik 223077Zobacz załącznik 223078 dzieewczyny zglupialam to moj 33 dc wczesniej najdluzszy 32 dni temp 37 od 15dni tez wyzsza niz w poprzednich cyklach no i ten test...
hejo !!
gratuluje fasolki
agutka fotki wstawie jak kwiatuszki doczepiezaraz sie ttym zajme normalnie sie napatrzec na nia nie moge
oby mi sie dziewuszka w brzuszku zagniezdzila
i namawiam na szydelkowanie ale nie z ksiazek tylko z youtuba
łatwiej jak sie widzi jak ktos robi
![]()

cześć :0
Pajka
Czy słyszałaś moze o ewentualnych komplikacjach przy zajściu w cylku z badaniem hsg? chodzi mi kontrast i/lub RTG
Zobacz załącznik 223077Zobacz załącznik 223078 dzieewczyny zglupialam to moj 33 dc wczesniej najdluzszy 32 dni temp 37 od 15dni tez wyzsza niz w poprzednich cyklach no i ten test...
jestescie pewne ?bo jak robilam test to na poczatku jej nie bylo dopiero po 5 min byla blada a teraz juz calkiem wyrazna zawsze tak jest???
jestescie pewne ?bo jak robilam test to na poczatku jej nie bylo dopiero po 5 min byla blada a teraz juz calkiem wyrazna zawsze tak jest???
ok dzieki strasznie sie denerwuje!!!