reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Toska, to już tylko 2 tygodnie!:tak:Ale super, już niedługo będziesz tulić Maleństwo.:-) Zazdroszczę jak nie wiem co.:tak:Wiesz, ja akurat nie lubię takich imion - typu "staropolskie", ale Kajtek może być fajnie.:tak:
Kotku, o rany, współczuję tych przejść z Laurą:szok: Wiesz co, ja nie wiem co to może być, ale powiem Ci szczerze, że mój Mąż miał w dzieciństwie bardzo często zapalenia ucha, potem kolega Mu kijem przebił błonę bębenkową i na jedno ucho jest prawie głuchy. No i w tym uchu od kilku lat boryka się z takim właśnie problemem, że coś Mu wycieka i śmierdzi nieludzko.:baffled:Był już u kilku lekarzy, bral różne leki - krople, antybiotyki itd, ale pomaga tylko na chwilę.:baffled:Mam nadzieję że Laurze uda się to wyleczyć bo to żadna radocha.:-(Trzymam kciuki.
Gośka, do zamkniętego możesz się dostać dużo prościej - na naszych "dzieciach czerwcowych 2007" masz folder "dział zamknięty" (bodajże 4 czy 5 od góry), wchodzisz na pierwszą stronę tego folderu i w pierwszym poście klikasz na różowy napis "tutaj" i otwiera się samo.:tak:

reklama
hejka
dzieki za slowa
niestety musze zniknąc na troszke zeby to sobie poukladac
Toska super ze za 2 tyg maluszek bedzie z Wami a imie mnie sie podoba

Kotku zdrowka dla dziewczynek i powodzenia u lekarza

ps--tak jak pisalam bedzie mnie mniej,ale bede zagladac i napewno dam Wam znac co mi powie 29marca na kolejnej wizycie

Kochane, za dwa tygodnie to ja mogę wstać i wyjmą mi pessar, a kiedy Kajtek wyjdzie tego nikt nie wie;-). Ja obstawiam, ze w terminie tzn. 23 kwietnia:tak: tak więc jeszcze troche przede mną. I dobrze, bo jeszcze nie jestem gotowa ......:-D

Kotek trzymam kciuki za Laurę, daj znać po wizycie

Dorotka trzymaj się

buziaki dla wszystkich

toska 2 tyg szybko zlecą, tylko nie szalej od razu;-)
anni jak tam?
Dorotko zaglądaj do nas:tak:
chorowitkom zdrówka życzymy:tak:

podczytuję was ale jakoś nie mam znów na nic nastroju:-( na pisanie też:zawstydzona/y:

od 2 dni robiłam kolejne ponczo, tym razem na szydełku :szok:(tamto się po praniu rozlazło i do sprucia się nadaje), chciałam mamie niespodziankę zrobić i wysłać jej w prezencie urodzinowym, poszłam na pocztę i co? i d... miałam przy sobie 30 zł(spodziewałam się max 20zł), a polecony do Niemiec o tej wadze (no nie odchudzę przesyłki) wyniesie ok 35zł:dry: czyli prawie 10 euro:baffled: za to to mama sobie pewnie (prawie) ponczo by kupiła:dry: i siedzę jakaś taka nie bardzo teraz:sorry2: wiem, wiem... też mi powód:sorry2: ale jak kasy brak, a już 50zł na włóczkę wydany... w sumie po świętach tam będziemy, ale to już nie to samo, po po urodzinach będzie...

dzisiaj przyszła sukienka, którą kupiłam na ten ślub, o którym wam pisałam i co? i ogólnie może być, tylko cycków mam trochę za mało :wściekła/y:

no nic, nie truję wam takimi bzdurami... ;-)

ja mam pytanie z innej beczki... wakacyjnej już... czy ktoś się nad morze na początku sierpnia wybiera? Małż stęka, że chce koniecznie nad morze i że fajnie by było z kimś. O Dzagud i Agik wspominał (bo z nimi akurat się już zna), ale gdybyście jechały gdzieś, dajcie znać. Może uda się spotkać:tak: Maj, jak już pisałam na zamkniętym, odpada to może latem dojdzie do jakiegoś spotkania...

Ostatnia edycja:
Dorotko - rozumiemy i jestesmy myslami z Toba.
Kachasku - nie bedzie mnie nad morzem napewno raczej - choc nigdy nic nie wiadomo :) Ale na dzien dzisiejszy to niet.
Aniajw - trzymam kciuki za spelnienie sie zawodowe kochana...

hehe a z Paca jeszcze nie wiem :( Dzis dostalam od nich wiadomosc, ze sie zastanawiaja i w piatek mi na 100 dadza znac :). W sumie caly etat miala bym od reki - ale nie chce. To bede musiala wychodzic z domu o 7 rano i byla bym o 8 sporotem. Odpada.

Nio ale zobaczymy co sie stanie w piatek. :)

Ja zaraz Wam cos napisze na zamknietym bo dzis to we mnie gdzies chodzi...

Ostatnia edycja:
aaa jeszcze tylko szybko - czy Wasze pociechy tez sie panicznie boja fryzjera? Dzis zrobilysmy sobie dzien luzu z Su i poszlysmy miedzy innymi do fryzjera...

JEJKU taka histeria i ryk hehe jakby kto jej mega krzywde robil. Hehe nio i sie skonczylo na tym - ze ja sie razem z nia poryczlam... Hehehe cyrk na calego :)

Anni, no to moje baby są wyjątkami, bo obie po prostu uwieeeeelbiają "panią fryzurkę". Weronika miała pierwszy raz obcięte włoski jak miała rok i to na króciutko. Siedziała grzecznie i robiła co Jej kazali. I to samo jest z Magdą. Zero ryku, za to sama radość. Typowe kobiety.:-D

Anni - ja z Misia jeszcze u fryzjera nie bylam, wystarczy wrzask w domu, gdy chce jej obciac ilimetr wlosa..

A co do morza-ja chyba sie wybiore gdzies. w sierpniu, lipiec odpada.

reklama
Do góry