reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
hejka dziewczynki - pamiętacie mnie jeszcze??????:sorry2:
tak długo tu nie zaglądałam, że pomyślałam że może zostałam wywalona z "zamkniętego...."
ale się ucieszyłam, że jednak mam dostęp
ostatnio przyśniło mi się ze organizowany był kolejny zlot - zaglądam a tu bach!! no normalnie jakieś prorocze sny chyba mam :-D
w skrócie napisze, że u nas po staremu......, mam dużo pracy i niemal każdy wieczór poświęcam na pisanie takich operatów szacunkowych w ramach praktyk studiów podyplomowych, niestety mam już dużo zaległości a moja efektywność po 21 jest już niemal zerowa wiec jeszcze parę miesięcy będę się z tym męczyć
mimo, iż tu nie zaglądam to jednak ciąglę o Was myślę i cieszę się ekipa ciągle aktywna
gratki dla świeżo upieczonych mamuś i dla przyszłych też :-D
pozdrowionka dla wszystkich

Witam
chyba jestem ślepa,gzie jest dział ????łzamknięty

Ostatnia edycja:
hej babeczki, witam sie z Oregonu :-) Przezylismy, choc mielismy troche przygod-w chicago ledwo zdazylismy na lot do portland, bo samolot z warszawy sie spoznil i bieglismy z wywieszonym jezorem z terminala 1 na terminal 5, a jeszcze po drodze musielismy migusiem odebrac bagaze i ponownie je nadac, cala kontrola od poczatku, a do paszportowki byla kolejka z 4 samolotow a urzednikow 3!!! Normalnie miesem rzucalam na prawo i lewo Alusia brzeczala, zmeczone dziecko ale udalo sie i dobieglismy na 15 minut przed odlotem-takze doslownie w ostatniej chwili. Domek stoi, nawet jet laga nie mamy, ALusia wparowala w swoje kolestwo zadowolona :-)

grrr.. gdyby nie wy, to pewnie już bym porzuciła BB:dry: sorry, ale co komu w starej wersji przeszkadzało?
Iza fajnie, że się udało do domku dotrzeć;-)

miłego wieczorku wszystkim :D

też się nie umiem przyzwyczaić..... :-/

moje ryby mają ospę..... wrrrr zachciało mi się cholerka.

Witam!
U nas chorowanie i chorowanie. Zuzkowe zapalenie krtani przeszło na zapalenie oskrzeli... ja też zapalenie oskrzeli, do tego coś z tchawicą...
Przyznam że sił na nic nie mam....
Oby do wiosny...

reklama
anielap łoj współczuję... Życzę zdrowia i siły!
niuni miałam kiedyś wielki akwa zapał i nawet w porywach 3 akwaria... Stare dobre czasy, jednak spędzanie 2 wieczorów tygodniowo z rękami w wodzie + dźwiganie wiader na podmianę + mega przycinki + leczenie ryb (masakra...) i na razie zarzuciłam ;-)
Mało miałaś roboty Babo? :-D

Piotruś w żłobku :-)
Miłego dnia.

Do góry