AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez świetne!! A zdjęcia z zestawem Boba wole mojemu młodemu nie pokazywać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajowe zakupy, ja nazamawiałam tyle i teraz z utęsknieniem czekam na kuriera:-)
Wczoraj sobie dokupiłam 2 koszule vienetta do karmienia, bo moje dwie wcześniejsze promocyjne z rozcięciami zostaną jako domowe;-)
Dziś idę polować na papcie i to już chyba będzie wszystko, co mi do szpitala potrzeba.
Zastanawiam się jeszcze nad kołem poporodowym do siedzenia, ale pewności nie mam, że poród będzie naturalny, więc nie wiem czy ryzykować..
kurcze tez chyba o tym pomysle, bo ten moj ogromny brzuchacz to chyba po kolana mi bedzie wisialkwiatuszek....kupiłam na doz.pl, ja akurat wzięłam M, bo chciałabym w miarę szybko zacząc go nosic, a z moimi kg, to nie oszukujmy się ale w S to napewno nie wejde. A kupiłam taki:Pani Teresa Medica S.A. - poporodowy pas brzuszny
Po pierwszej ciąży też nie miałam pasa i brzuch jakos tam doszedł do siebie. Jednak druga ciąża to druga ciąża, koleżanka mi mówiła,że jej brzuch juz trudniej dochodził do stanu wczesniejszego.