reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

OOOo dzięki :-) czyli miałam racje te które mi sie wyswietliły (raptem 3 szt) to wybrakowane używki... swoją droga chyba nie umiałam szukać że nie znalazłam nowych :-D Dzięki dziewczyny

reklama
Aniez świetne!! A zdjęcia z zestawem Boba wole mojemu młodemu nie pokazywać :-p

Kuba dzisiaj wybierał się z Bobem do żłobka, ale został przyłapany na pakowaniu zestawu po kieszeniach kurtki :-D

aniez ...super zakupy i macie tę samą matę:tak:, ja mam ją po córci i naprawdę jest fajna.

Wiem, że mamy tę samą, bo przecież sama mi ją doradzałaś, jako zadowolona użytkowniczka :-D

Dziekuje :laugh2: tez sie przymierzam do kupienia jakiejs fajnej :-)

Ja jeszcze zastanawiałam się nad taką: www.babynet.pl-Tiny love mata gimnastyka dla bobasa z pałąkami Małpia Wyspa.

ja kupilam kolo...nie jest to jakis ogromny koszt, a znalazłam juz inne jego zastosowanie, wkładam je na razie corci pod pupe jak je z Nami przy stole, przynajmniej jej wygodniej i wyzej siedzi :)

BOMBA!!! :-D Sama bym na to nie wpadła :-D:-D:-D

Aniez- zakupki fajne, i bujak mi sie bardzo podoba...
A zabawki myslalam, ze juz tak przyszlosciowo, albo bardzo ambitne plany wobez Bartusia macie hahah

Bujak podpatrzyłam u przyjaciółki- przetestowany więc zamówiłam. A co do ambitnych planów języków obcych zaczniemy uczyć od razu, matematyką kumpel się zajmie, ja obrobię literaturę, mąż mikro i makroekonomię... :-p:-D:-p

I sprawdza się? Testowałaś już wcześniej?

Takie pompowane kółko się nie sprawdza- ja miałam z Kubą.Mało wygodne i szwy ciągną Na szczęście nauczyłam się siedzieć na jednym pośladku :-D . Tym razem jak będzie konieczne, to mąż dygnie się i zakupi- palcem wytknęłam co ma być, jakby co :-D

kittek i kici - no same slodkosci te ciuszki, sliczne!!
Problem z wozkiem to ja :-D
a to co innego:-)

NO właśnie ja też chciałabym zakupić ale nie wiem jak zmierzyć jaki będe potrzebować... za wszelkie informacje będe wdzięczna :_)
ja dostalam taki pas od mojej szwagierki, przed ciaza nosilam rozmiar XS, S, ten pas ma rozmiar S ale wydaje mi sie teraz taki maly ze ja nie wiem kiedy sie w niego zmieszcze..strasznie waski jest:tak:

Dziewczyny zastanówcie się z tymi pasami. Ja słyszałam o nich złe opinie,że nie pozwalają pracować mięśniom brzucha, macicy. Że jeśli któraś chce takowy założyć to tylko na wyjście 2-3 godz dziennie bo inaczej zostanie obwisła skóra na brzuszku. To nie są moje opinie, tak słyszałam w telewizji jak się jakiś ekspert wypowiadał. Sama pewnie też zamówię,ale będę sporadycznie zakładać.
QUOTE]
ja tez slyszalam i zle i dobre opinie, ale tak jak mowisz najlepiej sporadycznie zakladac a nie cale dnie w tym latac...to bedzie dobrze

aniez - superowe rzeczy! ja tez chce ta mate od tiny love tylko ta princessin rozowa hihi, a siedzonko tez bede z tej firmy kupowala co ty tylko to troche wyzsze (ale narazie nie kupuje bo chyba dostane:-p)

Byłam w Textil Market i kupiłam sobie fajne skórzane papcie za 19,90zł
Patrzyłam tam też na okrycia kąpielowe, ale było po 24,90zł z myjką gratis i po 19,90zł bez myjki - nie wyglądały rewelacyjnie, więc sobie darowałam.
Orientujecie się, czy te z BabyOno mają podszyte to wyszywanie na kapturku?

Powiem Wam, ze jestem zalamana. Cala ciaze mialam raptem 2 male kreseczki (rozstepy) na lewej piersi, a brzuch piekny i gladki, a tu od tygodnia swedzenie na maxa mnie wzielo, i najpierw pojawily sie blade rozstepy wokol pepka, a dzis widze, ze juz maja kolor czerowno - jakis tam... Paskudy cholerne! Polowa 9tego miesiaca a one wylaza!!!!!!!!!!!!!!!

Wlasnie kurier mi przywiozl jakis olejek na to, z tego co doczytalam rewelacja, lepsza niz wszystkie kremy markowe itd... No zobaczymy co z tego bedzie. Zaczynam wcierac od zaraz

Ale fajowe zakupy, ja nazamawiałam tyle i teraz z utęsknieniem czekam na kuriera:-)
Wczoraj sobie dokupiłam 2 koszule vienetta do karmienia, bo moje dwie wcześniejsze promocyjne z rozcięciami zostaną jako domowe;-)
Dziś idę polować na papcie i to już chyba będzie wszystko, co mi do szpitala potrzeba.
Zastanawiam się jeszcze nad kołem poporodowym do siedzenia, ale pewności nie mam, że poród będzie naturalny, więc nie wiem czy ryzykować..

No własnie czy jest sens kupowania :) a moze nie będzie Cię nic bolało i takie przypadki bywają :).

reklama
Do góry