AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
OOOo dzięki :-) czyli miałam racje te które mi sie wyswietliły (raptem 3 szt) to wybrakowane używki... swoją droga chyba nie umiałam szukać że nie znalazłam nowych
Dzięki dziewczyny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniez świetne!! A zdjęcia z zestawem Boba wole mojemu młodemu nie pokazywać![]()
aniez ...super zakupy i macie tę samą matę, ja mam ją po córci i naprawdę jest fajna.
Dziekujetez sie przymierzam do kupienia jakiejs fajnej :-)
ja kupilam kolo...nie jest to jakis ogromny koszt, a znalazłam juz inne jego zastosowanie, wkładam je na razie corci pod pupe jak je z Nami przy stole, przynajmniej jej wygodniej i wyzej siedzi![]()
Aniez- zakupki fajne, i bujak mi sie bardzo podoba...
A zabawki myslalam, ze juz tak przyszlosciowo, albo bardzo ambitne plany wobez Bartusia macie hahah
I sprawdza się? Testowałaś już wcześniej?
wiem, że mamy tę samą, bo przecież sama mi ją doradzałaś, jako zadowolona użytkowniczka :-d
a to co innego:-)Problem z wozkiem to ja![]()
ja dostalam taki pas od mojej szwagierki, przed ciaza nosilam rozmiar XS, S, ten pas ma rozmiar S ale wydaje mi sie teraz taki maly ze ja nie wiem kiedy sie w niego zmieszcze..strasznie waski jestNO właśnie ja też chciałabym zakupić ale nie wiem jak zmierzyć jaki będe potrzebować... za wszelkie informacje będe wdzięczna :_)
Dziewczyny zastanówcie się z tymi pasami. Ja słyszałam o nich złe opinie,że nie pozwalają pracować mięśniom brzucha, macicy. Że jeśli któraś chce takowy założyć to tylko na wyjście 2-3 godz dziennie bo inaczej zostanie obwisła skóra na brzuszku. To nie są moje opinie, tak słyszałam w telewizji jak się jakiś ekspert wypowiadał. Sama pewnie też zamówię,ale będę sporadycznie zakładać.
QUOTE]
ja tez slyszalam i zle i dobre opinie, ale tak jak mowisz najlepiej sporadycznie zakladac a nie cale dnie w tym latac...to bedzie dobrze
aniez - superowe rzeczy! ja tez chce ta mate od tiny love tylko ta princessin rozowa hihi, a siedzonko tez bede z tej firmy kupowala co ty tylko to troche wyzsze (ale narazie nie kupuje bo chyba dostane)
Ale fajowe zakupy, ja nazamawiałam tyle i teraz z utęsknieniem czekam na kuriera:-)
Wczoraj sobie dokupiłam 2 koszule vienetta do karmienia, bo moje dwie wcześniejsze promocyjne z rozcięciami zostaną jako domowe;-)
Dziś idę polować na papcie i to już chyba będzie wszystko, co mi do szpitala potrzeba.
Zastanawiam się jeszcze nad kołem poporodowym do siedzenia, ale pewności nie mam, że poród będzie naturalny, więc nie wiem czy ryzykować..