reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Olapop te moje puchate nie są, są takie zwykłe bawelniane z Disney. Jeśli chodzi o prasowanie to na metce są dwie kropki i napis aby prasować na odwrotnej stronie.

Koło poporodowe... wiecie co ja wzięłam?? Kółko do pływania mojego Janka... ma to mniejsze...

Aga po corci tez miałam koło do pływania, ale komfort siedzenia na tym specjalnym kole jest nieporownywalny, ono jest wypelnione jakims styropianem i o wiele lepiej sie siedzi, nie sciaga tak, a to wazne bo mnie niestety bolało nawet jak siedziałam na tym kole do plywania.

Olapop te moje puchate nie są, są takie zwykłe bawelniane z Disney. Jeśli chodzi o prasowanie to na metce są dwie kropki i napis aby prasować na odwrotnej stronie.

Wygladaja tak samo hmm przynajmniej na tym zdjeciu :-) Dziekuje za informacje z tym prasowaniem - zastanawiam sie tylko jak sie takie malenkie rzeczy wywija na lewa strone :-) Chyba pęsetą ;-)

Wronka mówisz że nie wygodne?? Przyznam szczerze, że po pierwszym porodzie nie miałam ani tego ani tego... a kurcze jak mam używać tego max 2 tygodnie...
Szukałam na necie ale jakoś znaleźć nie mogę bo chciałabym wiedzieć jak to wygląda no i jakie sa ceny. Ile ty dałas za swoje?

Ostatnia edycja:
Czyli jednak to takie bardziej płaskie jest... ok bo myślałam że te z allegro to jakieś takie wybrakowane :-p W każdym razie dzięki...

reklama
Do góry