reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aniez ...super zakupy i macie tę samą matę:tak:, ja mam ją po córci i naprawdę jest fajna. Tylko musiałam dojupic te zabawki wiszące (w biedronce), bo z tych oryginalnych tylko 2 znalazłam:baffled:. Pewnie gdzies tam na starym mieszkaniu leżą, ale nie chce mi się szukac:-D

Ja kupiłam wczoraj w końcu szlafroczek.....różowy:-D, paputki też mam takie włochate różowe z serduszkami:-) no i w zasadzie mam już wszystko, więc może w sobote zaczne pakowac torbe:sorry2:. Z jednej strony chciałabym urodzic po 25 marca, a to pakowanie to tak przekładam i przekładam:dry:

Ale fajowe zakupy, ja nazamawiałam tyle i teraz z utęsknieniem czekam na kuriera:-)
Wczoraj sobie dokupiłam 2 koszule vienetta do karmienia, bo moje dwie wcześniejsze promocyjne z rozcięciami zostaną jako domowe;-)
Dziś idę polować na papcie i to już chyba będzie wszystko, co mi do szpitala potrzeba.
Zastanawiam się jeszcze nad kołem poporodowym do siedzenia, ale pewności nie mam, że poród będzie naturalny, więc nie wiem czy ryzykować..

Ale fajowe zakupy, ja nazamawiałam tyle i teraz z utęsknieniem czekam na kuriera:-)
Wczoraj sobie dokupiłam 2 koszule vienetta do karmienia, bo moje dwie wcześniejsze promocyjne z rozcięciami zostaną jako domowe;-)
Dziś idę polować na papcie i to już chyba będzie wszystko, co mi do szpitala potrzeba.
Zastanawiam się jeszcze nad kołem poporodowym do siedzenia, ale pewności nie mam, że poród będzie naturalny, więc nie wiem czy ryzykować..

ja kupilam kolo...nie jest to jakis ogromny koszt, a znalazłam juz inne jego zastosowanie, wkładam je na razie corci pod pupe jak je z Nami przy stole, przynajmniej jej wygodniej i wyzej siedzi :)

reklama
kwiatuszek....kupiłam na doz.pl, ja akurat wzięłam M, bo chciałabym w miarę szybko zacząc go nosic, a z moimi kg, to nie oszukujmy się ale w S to napewno nie wejde. A kupiłam taki:Pani Teresa Medica S.A. - poporodowy pas brzuszny

Po pierwszej ciąży też nie miałam pasa i brzuch jakos tam doszedł do siebie. Jednak druga ciąża to druga ciąża, koleżanka mi mówiła,że jej brzuch juz trudniej dochodził do stanu wczesniejszego.
kurcze tez chyba o tym pomysle, bo ten moj ogromny brzuchacz to chyba po kolana mi bedzie wisial :no::no::no:

Aniez- zakupki fajne, i bujak mi sie bardzo podoba...
A zabawki myslalam, ze juz tak przyszlosciowo, albo bardzo ambitne plany wobez Bartusia macie hahah

Do góry