reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

NO ja z rozpedu zrobilam jeszcze buraczki podsmazane i sosik czosnkowy do ziemniaczkow i jestem wyrobiona tylko musze sie pomalowac ale to pozniej zeby makijaz byl swiezy haha no i w co ja sie ubiore zeby jakos zamaskowac te faldy moglam sobie gorset jakis zamowic T pewnie by wolal zebym go powitala w neglizu:szok::szok: :szok::-D

reklama
Moze i racja ja poprostu mimo iz sie zabezpieczalismy no w depresje bym popadla jkbym byla w ciazy raczej to nie mozliwe ale....

jeju dzis chyba test zrobie bo niewytrzymam psychicznie tego a potem zapisze sie do gina niech to cholerne ubezpieczenie juz przychodzi
moj a polozna mowila ze 6 tygodni to wczesny polog a tak moze sie ciagnac nawet do 4 m-cy w zaleznosci od organizmu kobiety...
przez 9 -cy mialysmy burze hormonow i nie kazda z nas od razu bedzie miala reguralne okresy...
i kazda moze dostac w roznym czasie..

jak sie zabezpieczaliscie to na pewno nie jestes w ciayz:)

mysle ze to nic zlego, ale zawsze leppej isc sprawdzic dla dwietego spokoju...

Wika ja tez bardzo pozno okres dostalam na poczatku sciagalam troche mleko i to pewnie dlatego nie stesuj sie zrob spokojnie test bo i tak nie da Ci to spokoju ale na pewno bedzie dobrze a poza tym pamietam pisalas ze mialas 4 dni krwawienie moze to byl okres trzymam kciuki

NO ja z rozpedu zrobilam jeszcze buraczki podsmazane i sosik czosnkowy do ziemniaczkow i jestem wyrobiona tylko musze sie pomalowac ale to pozniej zeby makijaz byl swiezy haha no i w co ja sie ubiore zeby jakos zamaskowac te faldy moglam sobie gorset jakis zamowic T pewnie by wolal zebym go powitala w neglizu:szok::szok: :szok::-D

jak Cie widzial tyle tygodni temu i pewnie duzo schudlas od porodu to bedzie zszokowany ale pzytywnie!!
ale gorste pewnie by byl dla niego mila niespodzianka zwlaszcza taki erotyczny :D hahaha

Wika ja tez bardzo pozno okres dostalam na poczatku sciagalam troche mleko i to pewnie dlatego nie stesuj sie zrob spokojnie test bo i tak nie da Ci to spokoju ale na pewno bedzie dobrze a poza tym pamietam pisalas ze mialas 4 dni krwawienie moze to byl okres trzymam kciuki

wlasnie moj pierwzy trwal 4 dnia drugi 3.. i to takie skape...

a moje dziecie znow przesypia pore jedzenia i plan dnia strzelił
ide sobie kawke zrobic ...
EMIRA ciebie to na NK podejrzałam
ty to bez włosów byś nawet pieknie wygladała:-)

O jak milo to slyszec :-) ale jestem pewna ze jakbym obciela wlosy tak jak Ty to akurat w moim przypadku bylaby (jak to okreslilas :-D) wioska.

Krem nazywa się emla cream 5%

Dzieki :tak: Poczytam sobie o nim.

Dzieki a te palki to pałki od kuraka :-D

Dobrze ze wiem co to kurak bo glupio byloby znowu pytac ;-):-)

czekam az mi odpiszecie jak na szpilkach :(:(:(:(:):):(:):( chyba popadam w paranoje i depreche razem wziete

Lepiej zrob test i my bedziemy czekac jak na szpilkach na wynik ;-) A tak naprawde to mysle ze to burza hormonow i bedzie ok.

Swoja dorga ciekawe ktora z nas zaciazy po raz kolejny jako pierwsza? :-) Kiedys byly zawody ktora urodzi jako pierwsza to teraz mozemy zrobic taki konkurs :-D

Ja sie na ten konkurs nie pisze :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused::confused::confused:

ehh po co mi byly te 3 razy ?? teraz mam paranoje jak nic.... oczywiscie sie zabezpieczylismy i co wiadomo nigdy nie ma 100 % pewnosci ....

dzis robie test :baffled: jak wroci M no padaka zraz zawalu dostane no

reklama
Hej laski dawno mnie nie było:(
Widzę Wika, że już podejrzewasz ciążę. Może to nie to zobaczymy:))
Karnitynka super, że twój wraca i nawet nie zwróci pewnie uwagi na wygląd:)
A co umnie? Nadal to samo:) Aluś rośnie, przesypia całe nocki a za 2 tygodnie mamy szczepienie. A i mam pytanie czy teraz wystarczy kupić 5 w 1, żeby był raz kłuty????

Do góry