W
wika_20
Gość
podejrzewam nie podejrzewam poprostu nie mam @ wbilam sobie dzis paranoje ze hej ;(;(;( rycze juz normalnie ;(;( paranoja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej laski dawno mnie nie było
Widzę Wika, że już podejrzewasz ciążę. Może to nie to zobaczymy)
Karnitynka super, że twój wraca i nawet nie zwróci pewnie uwagi na wygląd
A co umnie? Nadal to samoAluś rośnie, przesypia całe nocki a za 2 tygodnie mamy szczepienie. A i mam pytanie czy teraz wystarczy kupić 5 w 1, żeby był raz kłuty????
podejrzewam nie podejrzewam poprostu nie mam @ wbilam sobie dzis paranoje ze hej ;(;(;( rycze juz normalnie ;(;( paranoja
NIE musi byc 6 w 1
do 5 w 1 dochodzi jeszcze na zoltaczke oddzielnie
Jestem na 99,9% pewna ze bedzie ok
Karnitynka laska jestesI jakie super ladne i dlugie wlosy! I proste! Ja swoje prostownica musze maltretowac
![]()
Jestem na 99,9% pewna ze bedzie ok
Karnitynka laska jestesI jakie super ladne i dlugie wlosy! I proste! Ja swoje prostownica musze maltretowac
![]()
czekamy na dobre wiesci!!Szkodaumowilam sie na jutro do gina ale jak moj zalatwi ubezpieczenie jak nie to pojde pod koniec kwietnia takie kolejki a dzis robie test bo nie wytrzymam psychicznie ;/