reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wierzę. Ja to bym poprosiła o expressa - u Nas jest taka możliwość. :tak:

Zmykam,bo mi Zuzia po 2ch godzinach w końcu się obudziła. :-D
Życzę wysokiej betki i trzymam za nią kciuki! :tak: &&&&&

Kurka nie pomyślałam o tym...ale nic też nie mówili że wyniki mogą być szybciej.
Miłego popołudnia!

Cze dziewczyny!!!
Przed chwila bylam u mojego ginka. Wreszcie mial czas i dobry humor. ;-)Wyniki M mu sie w sumie podobaja. Zalecil wprawdzie androwit na ten kiepskawy ruch linearny, ale stwierdzil, ze nie powinno miec to wiekszego wplywu na zaplodnienie... Jak bylam na ostatnim usg stwierdzil, ze owulka lipna i raczej nic z tego nie bedzie. Dzisi powiedzial "na dwoje babka wrozyla" - wiec moje szanse rosna:-D;-) Co do stymulacji, to zaproponowal, aby ten cykl jeszcze sie wstrzymac z lekami, skoro sa postepy, ale przyjsc na monitoring. Spytalam, czy moge pic ziolka - usmiechnal sie pod nosem, powiedzial, ze na temat ich dzialania nic nie wie i jak chce moge se pic;-) Poza tym mnie przeprosil, ze wczoraj jak do niego dzwonilam byl opryskliwy, ale pracowal. Bo jak chce sobie pogadac to mam do niego dzwonic po 21:tak:
Tośka
kupiłam wczoraj zioła na balkon i trochę kwiatków...3 paczki bratków :) ile ich sypiesz na skrzynaczkę?

Poza tym mam włóczkę i szydełko i trochę juz sobie przypominam jak to sie robi :) jak mi starczy zapałąu to też bede nieżle wymiata hihihihi ;)
Tez marze, zeby sobie ladnie zagospodarowac balkon. Problem jednak w tym, ze latem to isna patelnie!!! I musiala bym wybrac roslinnki pustynne;-) Jakies propozycje?
Witam się tak w ogóle dziewczynki:-)
szukam pomysłu na obiad.wyjęłam piersi z kurczaka i myślę co by tu fajnego wyczarować:-) ja jestem od Was bardzo uzależniona.muszę tu zaglądać bo inaczej dzień jest dla mnie stracony:-D
Ja ostatnio zaimprowizowalam i zrobilam cos takiego: na spodzie ugotowany makaron, potem podsmazone cycki pokrojone na kawalki, potem sparzone brokuly, na wierzch ser zolty i do pierkarnikaWyszlo calkiem dobre:tak:

hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??

a oto moje dzielo :) mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac :) rozmiar od 1-3 miesiecy :D:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie

Załączniki

• portki..jpg
    portki..jpg
    33 KB · Wyświetleń: 40
  • portki1..jpg
    portki1..jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 48
hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??

a oto moje dzielo :) mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac :) rozmiar od 1-3 miesiecy :D:-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie
Super:tak:

reklama
Hahaha,ja sobie na jednym kalkulatorku wyliczyłam,że gdybym teraz była w ciąży,to termin miałabym na 21.11 ! :-D :szok: :-D A to Ci jaja by były. :-p

:-D...i tego ci życzę :tak:;-):-D:-D:-D

Witaj Scully :-) YCD -> You Can Dance :-)
To świetnie że ziółka działają... :-)
AgutkaZG z miłą chęcia ale to już nie do końca zależne ode mnie...a może sama sobie sprawisz prezencik :-)

:-D

Miałam jutro,w imieniny Grześka mego. ;-) Ale jakoś przekonana nie jestem. :no: :zawstydzona/y:

no fakt może być za wcześnie... :sorry2:

Do góry