reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dla małej jak byłam w 6 miesiącu ciąży to juz wszystko mielismy.chociaż teściowej to nie pasowało że tak szybko bo jak to dziecko sie nie urodziło a tu juz łóżeczko ,wózek . ... a te ich stare zabobony co ma kupiony wózek do ciąży? takie głupie gadanie!
ja akurat w ten zabobon niewierze ale wierze w inny ze jak kobieta w ciazy sie przestraszy i zlapie sie za jaks czesc ciala to bedzie tam znamie i moja mala ma bo raz sie zleklam jak juz mialam duuzy brzuch u akurat chwycilam sie za brzuszek pod pepkiem i mala ma tam znamie jasno brazowe ale ma :)

reklama
kochana ja niewiedzialam ze ty taka swiatowa kobieta jestes ;-) do paryza lecisz??zazdroszcze :-)
a no szkolenie mam :) no takw tej pracy jest że czesto wyjazdy mam... na dluzsza mete to meczace-- znajomi sie smieja ze nawet nie mamy kiedy fasolki "zrobić" ;)
ale stresów tyle -- ze to tez niestety nie pomaga :( :( :(
Dla małej jak byłam w 6 miesiącu ciąży to juz wszystko mielismy.chociaż teściowej to nie pasowało że tak szybko bo jak to dziecko sie nie urodziło a tu juz łóżeczko ,wózek . ... a te ich stare zabobony co ma kupiony wózek do ciąży? takie głupie gadanie!
no ja taka zaboboniara jestem-- nigdy nie chce zapeszyc :( --
Tośka zauważyłam że coś ostatnio zdaża Ci się popołudniu zasypiać...czyżby...

Ej wiecie co ta nasza AgutkaZG wymyśliła ?!? Uśmiechnęła się tylko i uciekła, a mnie tutaj ciekawość zżera...
no tez mnie nasze dziewki intruguja-- spanko Tosiuni
i uśmieszek Agutki :)
hmmmm

trzymam kciukaski za szybki powrót do domciu :tak:

śliczne :tak:

dziękuję :tak: ja niestety nie skorzystam, bo mnie z neta wyrzuca jak tylko klikam na plik :dry: trudno :-(

znów się poprwiam :-( kobietki kopiujcie ostatnią listę!!! :tak:

to ja cos na mieszalam??? :( przepraszam... ale kopiowalam ostatnia jaka byla ;/

chyba musze wloski wysuszyc bo w turbanie siedze ... raz na słuzbowym laptopie-- pracuje :(
a potem siadam przy domowym kompku :) i was czytam i pisze ....

wiecie co tak mnie podbrzusze rozpycha jakby mialo cos tam zaraz eksplodowac.....takie rozpulchnione i duzo sluzu i w ogole... ( tylko jeszcze nie ten owulkowy :(-- dzis dopiero 10dc...
oby to na owulke .. dzisiaj zgwalce mojego nie ma co.... co on sobie mysli ( dzis znow poszedł na siatke... mam nadzieje ze jeszcze sil mu wystarczy ;) )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja akurat w ten zabobon niewierze ale wierze w inny ze jak kobieta w ciazy sie przestraszy i zlapie sie za jaks czesc ciala to bedzie tam znamie i moja mala ma bo raz sie zleklam jak juz mialam duuzy brzuch u akurat chwycilam sie za brzuszek pod pepkiem i mala ma tam znamie jasno brazowe ale ma :)
ja o tym słyszałam że to tylko do 3 miesiąca ciąży się sprawdza ale wiesz to zależy chyba jak się przestraszysz? moja prababcia też się przestraszyła bo pies ją ugryzł i chwyciła sie za kolano i babcia ma taki znak - więc na pewno prawda

chyba musze wloski wysuszyc bo w turbanie siedze ... raz na słuzbowym laptopie-- pracuje :(

wiecie co tak mnie podbrzusze rozpycha jakby mialo cos tam zaraz eksplodowac.....takie rozpulchnione i duzo sluzu i w ogole... ( tylko jeszcze nie ten owulkowy :(-- dzis dopiero 10dc...
oby to na owulke .. dzisiaj zgwalce mojego nie ma co.... co on sobie mysli ( dzis znow poszedł na siatke... mam nadzieje ze jeszcze sil mu wystarczy ;) )
a z rana dopaść M?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wracam,żeby Wam tu co nieco wytłumaczyć,bo widzę,że się moje Kochane ponakręcałyście,hihihi. :-D ;-) :-p
No więc... :cool2:

Ale to za chwilę. ;-)

moj tez ma na imie grzesiek i tez jutro imieninki a ja niemam pomyslu na ciasto amusze cos upiec mimo ze on nic niechce robic bo i tak nikt nieprzychodzi oprocz szwagierki i tescie mu zyczenia skladaja ale jak ja nic niezrobie tak jak on chce to mamuska mu zrobi :-/

Babeczko,ja zawsze przypadkowo trafiam na jakiś przepis w necie - multum tego jest. :-) Polecam! :tak:
Moje ciacho nadal ciepłe! :dry: :-p

Nie zdąży:( bo bedzie w domu w sobote w nocy . a tu jak na złość owulka zawsze w tygodniu przypada a ja męża mam tylko na weekend chyba urlop bedzie musiał wziąć żeby dzidzie zrobić:)
To narazie mocno trzymam &&&&&&& i czekam na wiadomości!i tylko pozytywne!!:)

Ok,z ogromną chęcią podzielę się tymi pozytywnymi wieściami - o ile takowe w ogóle będą. :zawstydzona/y:

Przepiękne!!! :-D
Jezu,ze mnie przy Was,to normalnie antytalent. :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

no to niezla jestes---- ja to tak nie potrafię... jak zajde kiedys w ciążę to dopiero gdzies ok 4-5 miesiaca ciązy bede cosik kupowac... nie wiem ale jaks taka zaboboniara jestem i nie chcialaby zapeszyc ;)

ale w duszy pwno juz chcialabym kupowac jakbym się tylko dowiedziala--- wiec bede musiala trzymac moje chetki kupowania... ;)

Ja tam od razu po pozytywnym teście przy Zuzi zaczęłam szaleńcze zakupy! :-D :tak: :-D

Wszystkim Wam bardzo dziękuję!

AgutkaZG co ten uśmiech ma oznaczać ?!? Pisz szybko...!!!!!!!!!!!

Ej wiecie co ta nasza AgutkaZG wymyśliła ?!? Uśmiechnęła się tylko i uciekła, a mnie tutaj ciekawość zżera...

Ten uśmieszek był napisany w sensie "nie dziękuję". :-p ;-) W tym cyklu z innego powodu raczej go nie będzie. :no: :-(

Tak,czy inaczej,idę się utulić do Męża,bo mnie te podbrzusze i "kuciapka" :-p bolą - rwą na maxa. :baffled:

Dobrej nocki! :blink:

a no szkolenie mam :) no takw tej pracy jest że czesto wyjazdy mam... na dluzsza mete to meczace-- znajomi sie smieja ze nawet nie mamy kiedy fasolki "zrobić" ;)
ale stresów tyle -- ze to tez niestety nie pomaga :( :( :(

no ja taka zaboboniara jestem-- nigdy nie chce zapeszyc :( --

no tez mnie nasze dziewki intruguja-- spanko Tosiuni
i uśmieszek Agutki :)
hmmmm

ze mnie ogólnie śpioch jest więc akurat to nie jest żaden dowód ciąży :-D
dobra kochane zmykam spać jutro was poczytam wolne mam choruje

Molestuj męża aż padnie !!!!!!!!!!!!w końcu jakos fasolke trzeba zrobić!!:)

DObranoc Kochane!

Ja zmykam...dwa ostatnie dni mnie wykończyły więc najwyższa pora odpocząć i wkońcu sie wyspać!

Miłej nocki Wam życzę!

Wracam,żeby Wam tu co nieco wytłumaczyć,bo widzę,że się moje Kochane ponakręcałyście,hihihi. :-D ;-) :-p
No więc... :cool2:

Ale to za chwilę. ;-)

Babeczko,ja zawsze przypadkowo trafiam na jakiś przepis w necie - multum tego jest. :-) Polecam! :tak:
Moje ciacho nadal ciepłe! :dry: :-p

Ok,z ogromną chęcią podzielę się tymi pozytywnymi wieściami - o ile takowe w ogóle będą. :zawstydzona/y:

Przepiękne!!! :-D
Jezu,ze mnie przy Was,to normalnie antytalent. :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Ja tam od razu po pozytywnym teście przy Zuzi zaczęłam szaleńcze zakupy! :-D :tak: :-D

Ten uśmieszek był napisany w sensie "nie dziękuję". :-p ;-) W tym cyklu z innego powodu raczej go nie będzie. :no: :-(

Tak,czy inaczej,idę się utulić do Męża,bo mnie te podbrzusze i "kuciapka" :-p bolą - rwą na maxa. :baffled:

Dobrej nocki! :blink:
jak beztalencie przecież udane wypieki oj, nie doceniasz się dziewczyno

reklama
Do góry