reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja jeszcze zajrzałam do Was na trochę...szukam w necie wzorów na szydełko bo mnie też to relaksuje ;-) nie wiem ile mnie potrzyma to moje zainteresowanie...ale na teraz potrzebuję czegoś...żeby nie zwariować :-D

reklama
super..nie ma się co stresować, bo to moze tylko zaszkodzić :)

oj szkoda :(

kerna trzymaj się ciepło i uważaj na siebie i maleństwo...zyczę szybkiego powrotu do domu

no już doczytała co kupiłaś :) ja też ostatnio na poprawę nastroju butki kupiłam...a z wszystkiego to najbardziej właśnie buty lubie kupowac ...mam ich chyba z 40 par

bo moze owulki nie było ?

nie puszczaj go na siatkę tylko do łózka zaciagaj zanim wyjdzie :)

to nie takie proste...juz kilka miesięcysię tego uczę ;) jest lepiej niz na począku, przynajmniej rozczarowanie tyle nie boli

ja też nie kupuję jeszcze...uważam, ze na wszystko przyjdzie czas by się z tego cieszyc...tak samo mam z wyborem imienia :)
no pewnie niebylo a dzis tempka wkoncu w gore troszke poszla ale tylko o 2 kreseczki wiec to niebyl spadekl na owu wczoraj bo zadnych objawowo owu niebylo ale to nic w tym cyklu sie na to nastawilam i nastawilam sie na dietke :-)

kingo oczywiście teraz to Ciebie niestety czeka kongo w domku
olkale nic nie wpływa na kobiete tak jak zakup butków
betusia działaj dzisiaj ostro

Ach własnie....

Kerna uważaj tam na siebie, mam nadzieje że dbają o ciebie porządnie tam! :) życzę wam szybkiego powrotu do domciu, bedzie dobrze zobaczysz! :) buziak wielki!

lolop ty weź nie strasz już oki! heh..

puk puk można? ;)

ja na chwilkę gościnnie...

mam jeszcze trochę luzu bo od jutra remont zaczynamy uf...
no pewno :) no to aoby się szybko skonczył :tak:--- nie cierpie remontów.....ale jak jest juz po to i owszem... ;-)
super..nie ma się co stresować, bo to moze tylko zaszkodzić :)

oj szkoda :(

kerna trzymaj się ciepło i uważaj na siebie i maleństwo...zyczę szybkiego powrotu do domu

no już doczytała co kupiłaś :) ja też ostatnio na poprawę nastroju butki kupiłam...a z wszystkiego to najbardziej właśnie buty lubie kupowac ...mam ich chyba z 40 par

bo moze owulki nie było ?

nie puszczaj go na siatkę tylko do łózka zaciagaj zanim wyjdzie :)

to nie takie proste...juz kilka miesięcysię tego uczę ;) jest lepiej niz na począku, przynajmniej rozczarowanie tyle nie boli

ja też nie kupuję jeszcze...uważam, ze na wszystko przyjdzie czas by się z tego cieszyc...tak samo mam z wyborem imienia :)
no postaram sie :tak::-)

no ja jakos tak mam - moze i zaboboniara jestem ale... kiedys do 3 miesiaca nie mowilo sie o ciazy bo ten pierwszy trymestr to nie wiadomo...- i chyba twierdze ze moze to i dobrze ze sie ni emowilo...człowiek sam sie moze tak jeszcze nie do konca cieszyl tylko z takim lekkim dystansem podchodzil??? hmmm sama nie wiem a my tu co miesiac objawy ciazy mamy... ;-)oby to byly oczywiscie wszystkim nam tego zycze...

co do imion to my juz kiedys wybralismy dla chlopca : Staś :) (to po naszych dziadkach :tak:)
bo dla dziewczynki to wiele nam sie podobalo... Marysia po mojej ukochanej prababci, Julcia itd...

no pewno :) no to aoby się szybko skonczył :tak:--- nie cierpie remontów.....ale jak jest juz po to i owszem... ;-)

no postaram sie :tak::-)

no ja jakos tak mam - moze i zaboboniara jestem ale... kiedys do 3 miesiaca nie mowilo sie o ciazy bo ten pierwszy trymestr to nie wiadomo...- i chyba twierdze ze moze to i dobrze ze sie ni emowilo...człowiek sam sie moze tak jeszcze nie do konca cieszyl tylko z takim lekkim dystansem podchodzil??? hmmm sama nie wiem a my tu co miesiac objawy ciazy mamy... ;-)oby to byly oczywiscie wszystkim nam tego zycze...

co do imion to my juz kiedys wybralismy dla chlopca : Staś :) (to po naszych dziadkach :tak:)
bo dla dziewczynki to wiele nam sie podobalo... Marysia po mojej ukochanej prababci, Julcia itd...
no imiona juz wybrane mój dziadek też Staś a Marysia to teściowa:-ptylko za fasolkę trzeba sie brać

dobranoc kochane teraz juz na 100% zegnam sie :-)
zabka nie rób mi tego:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i uwiedź M trzymam kciuki za celne strzały:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-Dszkoda że razem nie możecie tak jeździć:-D:-D:-D
no skzoda szkoda ;)
i ja 3mam kciuki za owocne przytulanki!!!! :-)
:)
Kobito nie zmieniaj co chwile "oblicza" bo nie moge Cie poznac;-)
no ja tez sie gubie w tych avatarkach ;)
ja jeszcze zajrzałam do Was na trochę...szukam w necie wzorów na szydełko bo mnie też to relaksuje ;-) nie wiem ile mnie potrzyma to moje zainteresowanie...ale na teraz potrzebuję czegoś...żeby nie zwariować :-D
no ja mam pare motków i szydelka chyba do tego wroce... tylko kurna olek kiedyyyyy... nie dosc tego nei sama praca czlowiek zyje!!!!!!!
no pewnie niebylo a dzis tempka wkoncu w gore troszke poszla ale tylko o 2 kreseczki wiec to niebyl spadekl na owu wczoraj bo zadnych objawowo owu niebylo ale to nic w tym cyklu sie na to nastawilam i nastawilam sie na dietke :-)
co do tej dietki to wiesz co kochana kopenhaska nie jest dobra.... po niej musialabys zastosowac zdrowe odzywianie aby nie bylo jojo..... tez ja chcialam stosowac ale zbyt malo mikro i makroelementow ma.... poza tym przed planowaniem ciazy nei kjest najlesza.... moze sproboj np bez piecyzwa i makaronów... tylko warzywa owoce i miesko ???? i 5 razy dziennie.... lepiej bardziej wartosciowe i np zrezygnuj ze slodyczy i soli....
kingo oczywiście teraz to Ciebie niestety czeka kongo w domku
olkale nic nie wpływa na kobiete tak jak zakup butków
betusia działaj dzisiaj ostro
postaram sie :)
dobranoc kochane teraz juz na 100% zegnam sie :-)

dobrej nocki żabciu kolrowych :)

reklama
Do góry