reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
Tez mi sie taka gabczasta zrobiła i bardzo to jakos nieapetycznie wyglądało Miłosz był tego samego zdania. Darowałam sobie i gotuje na dwa dni

No i ja też dzisiaj skapitulowałam z mrożeniem moich zupek. Wyglądają okropnie i chyba gorzej smakują bo Hania ich nie toleruje. A świeżą nawet lubi. Więc też będę gotowała na 2 dni.

u mnie tez buteleczka się nei podoba - niby to dobrze - ale nie raz chciałabym miec spokój i dac butle w łapki:p

Kubek -niekapek tak samo nei daje rady mojej Małej - dzisiaj wymysliłam i wyjełeam z niego ten gumowy zaworek - i tak popijała herbatke- choć to troche za szybko leci...
no ja tez tak chcialam,dac butle ,ale moja panna sama wybrala...hi,hi....
A co do kubeczkow,to ja niekapka nie mam,tylko taki zwykly z dziubkiem(miekkim)tez leci wiecej,ale nauczyla sie i pije z niego...a mama (czyli ja)jak sie cieszy jak Kropcia sie napije...he,he

Mnie czeka wycieczka 1200 km i jestem ciekawa jak moja niunia to zniesie a najgorsze ze musze wyjechac nad ranem zeby popoludniu dotrzec na miejsce, nie wiem jak bedzie z jedzeniem co przygotowac na droge wogole jestem przerazona

Ja w tak daleką trasę biore dokłądnie to same jedzenie, które dostałaby mała w domku. A że lubi jeżdzić samochodem, a fotelik rozkłada mi się do leżenia w lini prostej przystanki robiłam na jedzenie. I ja coś zjadłam, mała też, przebrałam ją i pozwoliłam troszkę poszaleć, bo ileż można leżeć??
Pierwszy raz w tak daleką trase pojechałam jak mała miała miesiąc, więc myślę, że i Wy dacie sobie rade!!

reklama
Do góry