olenka123414
Mama malego Alexa!!!
dzis kupowalam kaszke i podpatrzylam ze u nas z nestle i odpowiednik bobovity ma wszystkie bez cukru.
Dziewczyny co to jest ten sinlac????
Dziewczyny co to jest ten sinlac????

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nestle Sinlac - informacje i opinie użytkowników - bangla.pldzis kupowalam kaszke i podpatrzylam ze u nas z nestle i odpowiednik bobovity ma wszystkie bez cukru.
Dziewczyny co to jest ten sinlac????![]()
Tez mi sie taka gabczasta zrobiła i bardzo to jakos nieapetycznie wyglądało Miłosz był tego samego zdania. Darowałam sobie i gotuje na dwa dni
no ja tez tak chcialam,dac butle ,ale moja panna sama wybrala...hi,hi....u mnie tez buteleczka się nei podoba - niby to dobrze - ale nie raz chciałabym miec spokój i dac butle w łapki
Kubek -niekapek tak samo nei daje rady mojej Małej - dzisiaj wymysliłam i wyjełeam z niego ten gumowy zaworek - i tak popijała herbatke- choć to troche za szybko leci...
Mnie czeka wycieczka 1200 km i jestem ciekawa jak moja niunia to zniesie a najgorsze ze musze wyjechac nad ranem zeby popoludniu dotrzec na miejsce, nie wiem jak bedzie z jedzeniem co przygotowac na droge wogole jestem przerazona
Iwonko,a robilas taki z torebki,czy sama?czy wasze pociechy jadły juz kisielek??
u nas był dzisiaj i mała chciała mi całą miske zabrac,hihi tak jej smakowało
Iwonko,a robilas taki z torebki,czy sama?
Bo ja wlasnie zastanawialam sie czy mozna juz podac,ale dzis u pediatry jak zwykle zapomnialam zapytac![]()
Anet można już podawać w 7 miesiącu ale najlepiej samemu zrobić.
dzieki za info,juz bede wiedziala:-)robiłam sama z soczku plus 1 łyżeczkę mąki ziemniaczanej a potem dodałam jeszcze owoce