olenka123414
Mama malego Alexa!!!
dzis kupowalam kaszke i podpatrzylam ze u nas z nestle i odpowiednik bobovity ma wszystkie bez cukru.
Dziewczyny co to jest ten sinlac????
Dziewczyny co to jest ten sinlac????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nestle Sinlac - informacje i opinie użytkowników - bangla.pldzis kupowalam kaszke i podpatrzylam ze u nas z nestle i odpowiednik bobovity ma wszystkie bez cukru.
Dziewczyny co to jest ten sinlac????![]()
Tez mi sie taka gabczasta zrobiła i bardzo to jakos nieapetycznie wyglądało Miłosz był tego samego zdania. Darowałam sobie i gotuje na dwa dni
no ja tez tak chcialam,dac butle ,ale moja panna sama wybrala...hi,hi....u mnie tez buteleczka się nei podoba - niby to dobrze - ale nie raz chciałabym miec spokój i dac butle w łapki
Kubek -niekapek tak samo nei daje rady mojej Małej - dzisiaj wymysliłam i wyjełeam z niego ten gumowy zaworek - i tak popijała herbatke- choć to troche za szybko leci...
Mnie czeka wycieczka 1200 km i jestem ciekawa jak moja niunia to zniesie a najgorsze ze musze wyjechac nad ranem zeby popoludniu dotrzec na miejsce, nie wiem jak bedzie z jedzeniem co przygotowac na droge wogole jestem przerazona
Iwonko,a robilas taki z torebki,czy sama?czy wasze pociechy jadły juz kisielek??
u nas był dzisiaj i mała chciała mi całą miske zabrac,hihi tak jej smakowało

Iwonko,a robilas taki z torebki,czy sama?
Bo ja wlasnie zastanawialam sie czy mozna juz podac,ale dzis u pediatry jak zwykle zapomnialam zapytac![]()
Anet można już podawać w 7 miesiącu ale najlepiej samemu zrobić.
dzieki za info,juz bede wiedziala:-)robiłam sama z soczku plus 1 łyżeczkę mąki ziemniaczanej a potem dodałam jeszcze owoce