reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Cześć wieczorową porą
Wpadam i wypadam-nie było mnie dziś,bo właściwie dopiero co z Dublina wróciliśmy...Dzieciaki obrobione i teraz ja do wanny lecę.Tak więc miłych snów
aaa Martuana-zgroza-zdrówka dla Mamusi
Krycha-ja też lubię te chipsy biedronkowe-jak w maju pojadę do pl to sobie jakieś zapasy narobię i może się skusicie na przyjazd do Cashel:)))
Aga-co tak spokojniutko-witaj:)))
Milusiego wieczorku Dziewczynki:)

reklama
krycha wpadajcie jak wam pasuje:tak: ja być może będę jutro z T do południa w mieście to ewentualnie moglibyśmy wam podrzucić ale to dałabym jeszcze znać

krycha wpadajcie jak wam pasuje:tak: ja być może będę jutro z T do południa w mieście to ewentualnie moglibyśmy wam podrzucić ale to dałabym jeszcze znać

Noooo, byłoby super. Ja będę w domu gdzieś tak do 12.00, potem lezem na ploty, M do 12.30, a jak Wam nie podpasi to sami przyczłapiemy jakoś :tak:

Lubiczanka, no ja już moich rodziców zmolestowałam, ale u nich słabiutko z miejscem w bagażu, ale myślę, że mama z jedną paczuszke gdzieś upchnie! Heh, człowiek spróbuje, posmakuje i zapomniec nie może :-D:-D:-D:-D

Dziolchy z pracy jestem zadowolona :) Troszke rzeczy musze pamietac i sie narobic ale jest ok :) A reszte opowiem wam jak sie zobaczymy na forumnie bede za duzo pisac :p

Dziekuje za gratulejszynyyy :) Kochane jestescie :)

Krycha może damy radę do 12 bo w sumie to muszę szybko zakupy zrobić bo nie mam wszystkiego do obiadu
Lubiczanka stosunkowo udanej nocy;-)

Krycha może damy radę do 12 bo w sumie to muszę szybko zakupy zrobić bo nie mam wszystkiego do obiadu
Lubiczanka stosunkowo udanej nocy;-)

Oki, jak coś fona będę miała przy czterech literach ;-)

Lubiczanka, słodkich snów ;-)

Sylcia007, kumata Kobita z Ciebie to na pewno spamiętasz, a jak już się wkręcisz w robotę to łatwiej będzie wszystko szło :-)

Olcia na jaka piechotke Ondu za kierownice i niech was przywozi :D bo jak nie to bedzie mial z nami do czynienia
a i jeszcze mam jeden swietny pomysl wsiadaj w pociag i przyjezdzaj ja Cie ze stacji odbiore a i przenocuje nawet hihihiih przenocuje ile bedziesz chciala tydzien dwa wesolo bedzie :):):) a nie sama w tym zadupiastym miejscu siedzisz a tak sie rozerwiesz :) wiec czekam na odpowidz!!!!!

a tak w ogole to sie niemoge nazego spedu doczekac!!! tylko zeby nie bylo ze sie wykruszycie ja juz Bartoszka mojego uprzedzilam :):):)

reklama
Do góry