Mysza84
Fanka BB :)
no ja myślę![]()
oki zabieram sie troszku do pracy , bede za chwil pare ....![]()
Właśnie w DD powiedzieli że zima jeszcze do nas zawita... koszmar już z tą pogodą!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja myślę![]()
oki zabieram sie troszku do pracy , bede za chwil pare ....![]()
bo to właśnie chyba z południa na północ będzie sie przemieszczało a już tak ładnie było i suchutko i drogi ładneU nas to już napadało...na szczęście nie jest tak strasznie zimno.
no doskonale cię rozumiem bo ja w tych śniegach jeździłam sharanem bo van lepiej sobie radził na drogach w ogóle tam gdzie ja dojeźdzam bo tam to nawet nie odśnieżają dopiero po 4 dniach od napadania śnieguMnie to właśnie dlatego wkurza ten śniego, bo drogi śliskie a moje autko mam na letnich oponkach i jak taka pogoda to nie jeżdzę, a jak już się wypogadzało to mogłam pośmigać moją kruszynką :-)
Oby już niedługo ten nieurodzaj pogodowy trwał.
tzn jak sobie przypomną o odśnieżaniuno doskonale cię rozumiem bo ja w tych śniegach jeździłam sharanem bo van lepiej sobie radził na drogach w ogóle tam gdzie ja dojeźdzam bo tam to nawet nie odśnieżają dopiero po 4 dniach od napadania śniegu
kiedy to u nas będą takie drogi jak na zachodzie lub w skandywawii bez dziur? Też nie lubię jak się odsłania ten brud po śniegu i te duuuuuuuuuużżżżżżżżżżeeeeeeeeeeee dziury i zresztą mnie ta ich ilość przeraża przecież one są co kilka lub kilkadziesiąt centymestrów w niektórych miejscach.Ja to mam takie maleńkie autko i ono na takie śniegi to się nie nadaje... i jak już się wypogodziło na moment to serce mi pękało jak widziałam te dziury w drogach...a felgi już mam do prostowania.
Witam wiec bylam u gina i dostalam skierowanie na usg temp ciagle 37 , 35dc wiec na 99,9% JESTEM W CIĄŻY troche sie tylko martwie bo usg ma byc 26 marca czyli w ok 4,5 tygodniu ... to nie za wczesnie?