reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
U nas to już napadało...na szczęście nie jest tak strasznie zimno.
bo to właśnie chyba z południa na północ będzie sie przemieszczało a już tak ładnie było i suchutko i drogi ładne

Mysz84 w domku czy w pracy siedzisz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie to właśnie dlatego wkurza ten śniego, bo drogi śliskie a moje autko mam na letnich oponkach i jak taka pogoda to nie jeżdzę, a jak już się wypogadzało to mogłam pośmigać moją kruszynką :-)
Oby już niedługo ten nieurodzaj pogodowy trwał.

Mnie to właśnie dlatego wkurza ten śniego, bo drogi śliskie a moje autko mam na letnich oponkach i jak taka pogoda to nie jeżdzę, a jak już się wypogadzało to mogłam pośmigać moją kruszynką :-)
Oby już niedługo ten nieurodzaj pogodowy trwał.
no doskonale cię rozumiem bo ja w tych śniegach jeździłam sharanem bo van lepiej sobie radził na drogach w ogóle tam gdzie ja dojeźdzam bo tam to nawet nie odśnieżają dopiero po 4 dniach od napadania śniegu

no doskonale cię rozumiem bo ja w tych śniegach jeździłam sharanem bo van lepiej sobie radził na drogach w ogóle tam gdzie ja dojeźdzam bo tam to nawet nie odśnieżają dopiero po 4 dniach od napadania śniegu
tzn jak sobie przypomną o odśnieżaniu

Ja to mam takie maleńkie autko i ono na takie śniegi to się nie nadaje... i jak już się wypogodziło na moment to serce mi pękało jak widziałam te dziury w drogach...a felgi już mam do prostowania.

Ja to mam takie maleńkie autko i ono na takie śniegi to się nie nadaje... i jak już się wypogodziło na moment to serce mi pękało jak widziałam te dziury w drogach...a felgi już mam do prostowania.
kiedy to u nas będą takie drogi jak na zachodzie lub w skandywawii bez dziur? Też nie lubię jak się odsłania ten brud po śniegu i te duuuuuuuuuużżżżżżżżżżeeeeeeeeeeee dziury i zresztą mnie ta ich ilość przeraża przecież one są co kilka lub kilkadziesiąt centymestrów w niektórych miejscach.
Żegnam się na chwilę bo czas do pracy wyruszyć zajrzę o 14 liczę że będziesz?

Witam wiec bylam u gina i dostalam skierowanie na usg temp ciagle 37 , 35dc wiec na 99,9% JESTEM W CIĄŻY troche sie tylko martwie bo usg ma byc 26 marca czyli w ok 4,5 tygodniu ... to nie za wczesnie?

reklama
Ja przez te dziury muszę teraz minimum 1000zł wydać na prostowanie felg z prawej strony + regeneracja. Ale cóż zrobić...
To miłej pracki :-) będę na pewno :-)

Witam wiec bylam u gina i dostalam skierowanie na usg temp ciagle 37 , 35dc wiec na 99,9% JESTEM W CIĄŻY troche sie tylko martwie bo usg ma byc 26 marca czyli w ok 4,5 tygodniu ... to nie za wczesnie?

No to gratuluję !!!
A teściora robiłaś ?!?
Co do usg to wcale nie za wcześnie, jednak nie martw się jeżeli ginek nic nie zobaczy.
Ja byłam na usg w 5tc2d i nie było jeszcze nic widać, ale to ze względu na późną owulkę i co za tym idzie młodszą ciążę. Dla potwierdzenia może zrobić betę.

Do góry