reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam!
Ale mam dzisiaj nerwa - malo dzieciakow nie pozabijalam;-):-p

ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring :szok: już się boję że to ze mną coś nie tak :baffled:[/QUOTE]
Witaj w klubie! My badalismy M we wtorek - wsio jest oki, ale sa troche za wolne:tak:

witam jestem już staraczką chyba koło 3 lat z chakiem, przeszłam HSG histerioskopie, terapia tarczycy cały czas w toku, a teraz się okazuje ze mi jajeczka nie pękają ;( czekam co mi jeszcze wyskoczy i szczerze zaczynam zbierać na in-vitro :(
dodam jeszcze że jestem po 1 poronieniu ;( rok temu tez w lutym jakoś to było w 6 tygodniu .....
Pozdrawiam wszystkie staraczki :)
A prolaktyne masz w normie? Ona jest powiazana z hormonami tarczycy, wiec moze tez szwankuje... Bo u mnie wlasnie prolaktyna blokuje/blokowala pekanie pecholi...:tak:
Powiem Wam coś,chociaż miałam nie mówić ale nie mogę się powstrzymać;-) od paru dni przy dotyku bardzo bolą mnie...sutki.przy myciu muszę bardzo uważać bo ból jest niesamowity.nie byłoby w tym może nic dziwnego w końcu za parę dni teramin @ gdyby nie to że nigdy takich bóli nie mialam.owszem w którymś cyklu bolały mnie całe piersi ale tylko sutki ni:-D i ogólnie mnie piersi nie bolą podczas @. nie będę się nakręcać bo nie mogę znowu.... ale powiem Wam co wczoraj zrobiłam.wchodzę do pokoju i mówię do M: jestem w ciązy,chyba...a On skacze i się cieszy i pyta: co test robiłaś?! a ja mówię: nie tylko sutki mnie bolą:-D:-D:-D
A wiesz, ze mnie tez!!! Tez nic nie pisalam;-) Ale cycole bola mnie wyjatkowo mocno - sutki, i znacznie po bokach przy nacisku... Jesli to nie fasolki, to pewnie dopadl nas jakis cyckowy wirus:-D

reklama
No pewnie Marta mow wlanie sie kiedys zastanawialam kazda ma nick a ja mam skleroze i poniej nie wiem z kim rozmawiam haha

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wiem jak masz na imię bo mi kiedyś @ przysyłałaś (maila)...chodziło mi o to że jak będę wiedziała jaka to płeć to będę mówiła o/do dzidziusa po imieniu -> Kamilka albo Szymon, a teraz to mogę tylko nazywać fasolką ;-) :-D:-D:-D:-D ale Ty babo zakręcona jesteś ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wiem jak masz na imię bo mi kiedyś @ przysyłałaś (maila)...chodziło mi o to że jak będę wiedziała jaka to płeć to będę mówiła o/do dzidziusa po imieniu -> Kamilka albo Szymon, a teraz to mogę tylko nazywać fasolką ;-) :-D:-D:-D:-D ale Ty babo zakręcona jesteś ;-)

Haha widzisz piatek haha oki dam znac kochana ty tez mi daj znac

Kurka ale heca...
zamówiłam ostatnio na allegro szampon, nabłyszczacz i dwie maski do włosów...I przysłali mi tylko 1 tą maskę mimo że zapłaciłam za 2...Napisałam do nich @ żeby sobie sprawdzili i mi dosłali tą jedną...przyszła teraz paczka i oni dosłali mi teraz znowu 2...więc jestem 1 do przodu.
Zaraz do nich napiszę czy znowu teraz oni się pomylili na swoją niekorzyść czy to w ramach "przeprosin". :-)

witam sie po przerwie, ale macie przyjemne dzisiaj tematy- jateż miałam brzuszek mały a ważył ok 4kg.
Ale niestety przy drugiej ciąży brzuszki są większe więc wiecie hm, będziemy wyglądać jak hipopotamki:-p

Ty też lada moment będziesz miała takie same problemy jak my :-) tego CI życzę i trzymam &&& !
I obyś niepotrzebnie wydała kaskę na testy owu :-D

oby oby ale coś czuje że @ zbliża się pełną parą (brzuch boli) za to cycole zrobiły psikusa w tym cyklu i nie bolą tak jak bym ich nie miała wogołe

reklama
oby oby ale coś czuje że @ zbliża się pełną parą (brzuch boli) za to cycole zrobiły psikusa w tym cyklu i nie bolą tak jak bym ich nie miała wogołe
ja tez tak mialam w poprzednim cyklu, cycole spokojne i niebolace i nawet syfy sie nie wywalily.... ja mysle ze to moze wiesiolek tak zadzialal u mnie bo on tez lagodzi PMS

Do góry