reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
httpwww.toys.ieP&#1.jpgmam na sprzedaz te mate:) cena 35 euro:)stan bardzo dobry:)

100jurka za uzywke :confused::szok::szok::szok::szok::szok::szok: mialam isc ale nie dalam rady jak to zobaczylam
bo to są jakies kpiny ja widze
nie robice sobie zartow z ta cena choc to nie moja sprawa

a teraz babeczki lece juz naprawde i do wieczorka bo jak poczytam jeszcze troche to nie dolece hi hi :-):-):-)
No dokladnie:tak: Nie twoja...

ja juz pisalam ja sie wycofuje z licytacji to bierzcie sobie za ile chcecie ja nie potrzebuje tylko chcialam doradzic ze nie warto przeplacac hi hi

właśnie Cichopek masz racje , przeciez wyraznie napisalam ze ja nie kupuje i nie potrzebuje tylko chcialam doradzic zeby nie przeplacac ale ja cie kolezaneczko nie nazwe Ślepoto jak CIchopek bo to juz moze byc obraza hi hi :-)
Wyraznie napisalas, ze sie wycofujesz:tak: kolezanko...

Mnie sie juz nie chce z Toba dyskutowac, bo to sie troche z celem na tym watku mija. Ale skoro denerwuje Cie, ze ludzie kupuja cos za wiecej niz faktycznie jest warte, to moze wejdz sobie na Allegro:confused: To cos dla Ciebie:tak: Tam to dopiero ludzie sobie "kpiny i zarty" z podbijaniem cen robia;-)
A co do kolyski, to z Justysia i Krycha dogadalysmy sie na privie... Po sprawie:-) dzieki Kasiu:-)

Skoro jesteście w nastroju do licytacji to sie przypominam-futro na sprzedaż mam(cena wywoławcza20e)-dawać!!!!
Nie a tak serio(choc futro naprawdę chętnie sprzedam)to j ma kolegę w pracy i jego dziewczyna jest w ciąży-i marzy jej się kołyska(sama jej reklamowałam,bo Dawidek miał-mój Tata sam zrobił-dębowa,na płozach,śliczniutka-a dodam,że tata jest zołnierzem zawodowym:)) i właśnie mówiła,że jak gdzieś dorwę to mam jej kupić.Sadzę jednak,że cena 100troszkę wygórowana jak na jej warunki.Może jak ciut taniej puścisz to wezmie...Tylko niech dziewczynki spuszczą troche z tej "walki o ogień":)))))
Aha-jakbyś mogła to poproszę fotke-bo tak w ciemno nie bardzo....

Słuchajcie, czy ma któraś z Was na sprzedaż książkę "Język niemowląt" słyszałam, że fajna i bardzo przydatna plusem jest jeszcze to, że lubię nabywać jakieś ciekawe książki :tak: i mieć je na własność:tak:

reklama
Do góry