reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
e.salamandra niestety nie podam ci modelu łóżeczka gdyż ma ono już 23 lata i kiedyś należało do mnie no i stolarz który je robił już niestety nie żyje więc muszę powiedzieć że te łóżeczko to unikat a nawet ociera się o antyk hehehe

Ilona1985 ślicznie przygotowany pokoik. Nie ważne ile czasu spędzacie w PL, ważne, że Gabryś ma swój kącik i tu i tam.
mamusia87 bez zdjęć się nie obędzie, zaraz proszę tu wstawić, bo na słowo to nikt nie uwierzy

mamausia87 nie zauważyłam zdjęcia pokoju, a właściwie namiastki jak to nazywasz. Potencjał już jest. Dokończycie i będzie pięknie

Elvie3 ja mam ten sam nałóg zakupowy dla małej:-) Wygląda to tak, że np. dzisiaj byłam w tesco i w dziale niemowlęcym spędziłam chyba z pół godz. patrząc i oglądając ciuszki i oczywiście zawsze muszę z czymś wyjść:-) Tym razem skończyło się tylko na dwóch czapeczkach ale to dlatego, że mała na rozmiar 56 i 62 ma już wszystko a większych rozmiarów nie będę kupować bo uważam, że to za wcześnie. Ale jak zobaczyłam kurteczkę wiosenną na 62, piękną po prostu nie mogłam wzroku oderwać. Skończyło się na tym, że mąż mnie musiał na siłę stamtąd wyciągać:-):-):-) Ciekawa jestem czy mi to minie:-D

To nie MIJa !!! sZYMEK MA komode 7 szuflad do tego w szafie bluzy kurtki i inne rzeczy a i tak łaże i kupuje mu ciuszki buty itp.. O butach to już nie wspomnę bo ja mam zboczenie na tym punkcie musza być super jakości , dobrej firmy a to niestety kosztuje . ostatnie to dwie pary w ecco do tego na wiosne ma jeszcze z Pumy . na lato tez ma kupione ecco i adidasa sandały . Ciuchów na lato też ma pełno . Dla małej narazie kupuje na lumpkach większość bo na takie maluszki to tego jest pełno w super stanie , na Szymka już cieżej kupić bo tacy chłopcy już niszczą rzeczy . Na szczęście naług lumpkowy jest w miare tani :)

A ja nie mam łóżeczka przygotowanego nie mam nowego materaca nabytego , kołyska nie jest wyprana . Musze się wkońcu zabrać ale wyrka i tak nie ubiore bo po co ma się kurzyć mam schowane wszystko w worek wyprane a jak dzieć będzie w domu to się pościel szybko załozy . I jeszcze trzeba podnieść łóżeczko bo jest po Szymku na dolnym poziomie . Dwa mała i tak na poczatku terafi do kołyski więc bez ciśnienia .
wasze kąciki superowe . No i czekam jeszcze na karuzelkę , leci z USA

reklama
Do góry