reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

My mamy niemieckiej firmy Hauck Group JEEP, taki przeznaczony dla dziecka od urodzenia do 13 kg.
Lena będzie jeździła JEEPem, bo audi nie mieli:D

Jak to nie mieli ? Źle szukałaś
Oryginalne akcesoria Audi Ž

Szymek ma fotelik BMW .. a co
Fotelik Junior Seat I-II iSofix BMW Sauber 2009 | Inne gadżety | Sklep F1shop.pl - czapka Kubica | gadżety bmw | f1 sklep | formula 1 sklep | bmw f1 | gadżety F1 | bmw sklep | bmw sauber | produkty Ferrari | gadżet formula 1 | formula 1 kubica |
tylko nie dałam za niego tej astronomicznej kwoty .
Obecnie fotelik jexdzi w fiacie punto he he .. bo w bmce mamy co innego

reklama
O cholera!! Jest:-) Ale brzydki:D
JEEP ładniejszy;-)

Przydatna ale lepiej mieć taką jak wózek np. tej samej firmy . A dwa lepiej kupić lepszą nawet jak innej formy bo takie allegrowe za 30 zł niestety szybko ida do kosza :(. chyba że ja tak trafiłam

Powaznie? Ja chcialam wlasnie taka za 30zl z allegro, bo wydawalo mi sie, ze 80zl za oryginalna do x-landera, to przegiecie..........

Jeśli któraś z was szuka inspiracji do urządzenia pokoiku lub kącika dla bobasa:
Galerie w Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza

Dzieki :-)

Będąc dziś we Wrocku z pewnością wpadniemy pewnie do IKEI, planujemy półeczkę dokupić i może jeszcze coś fajnego wypatrzymy:-)

moja mama była na zakupach w Niemczech i kupiła Tymusiowi w prezencie kilka ubranek
pochwalę się a co tam, dawno tu już fotek nie wklejałam :)
100_5808..jpg100_5801..jpg100_5807..jpg100_5800..jpg100_5802..jpg100_5804..jpg100_5805..jpg100_5803..jpg

reklama
Do góry