reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jadę do apteki po acard...mam nadzieje że mi pomoże na te nogi bo zaraz zwariuję...

Chłopa przed chwila też już opierdzieliłam z nerwów, więc chyba dzisiaj dzień z cyklu -> bez kija nie podchodź.

Kurcze,a jeszcze w październiku miałam włosy prawie do pasa,WoW! ;-) Hihihi. :-)

zdjcie0095o.jpg

Świetna ta fryzurka !!! Bardzo CI pasuje... :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jadę do apteki po acard...mam nadzieje że mi pomoże na te nogi bo zaraz zwariuję...

Chłopa przed chwila też już opierdzieliłam z nerwów, więc chyba dzisiaj dzień z cyklu -> bez kija nie podchodź.

Hehe,hormonki. ;-)

Świetna ta fryzurka !!! Bardzo CI pasuje... :-)

Dziękuję - zależało mi,aby wydłużyła trochę mojego pycha. ;-)

Witajcie dziewczynki:-)

wczoraj robilam 3 test i wyszedl bardzo pozytywy jestem pewna za FASOLKA ROSNIE z tego co sobie wyliczylam to 5 (lub 3 tc liczac od owu) dolegliwosci brak tylko troche mnie podbrzusze pobolewa za 1,5 tyg mam usg juz sie niemoge doczekac!!! trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki to cudowne uczucie a moj maz zawsze jak zasypia trzyma mnie za brzuszek ;)
Gratuluję jeszcze raz Malutka:-)
alez piękne włoski ma Agutka nasza:tak:
Dzieki, ale juz to chyba nie robi na mnie wrazenia;-) Zafasolkowanie zaczynam traktowac jak wygrana na loterii, co mi sie jeszcze nigdy nie przytrafilo i jest dla mnie abstrakcja:tak:
słońce tak mi smutno się zrobiło:-( może już lepiej nie mierz tej tempki bo to tylko zabiera nadzieje:-(
Na rozstępy to mam Mustelle, ale nie wiem czy to na cellulit pomaga. Ehh że też mi się dziadostwo musiało pokazać teraz.
kochana na początku nie wolno brzucha smarować niczym- pamiętaj o tym:tak: może wiesz ale tak na wszelki wypadek napisze;-)

Dziewczyny, podczytuję Was ale rzadko piszę - ale teraz muszę się pochwalić...
Wczoraj zobaczyłam drugą kreseczkę na teście!!! :-) :-)
Cieszę się jak głupia...

A teraz trochę statystyk:
- udało się w 7 cyklu
- drugi cykl z wiesiołkiem
- już spisałam cykl na straty, bo serduszkowaliśmy nie w dni płodne - a jednak się udało!
Chyba właśnie dlatego, że wreszcie odpuściłam, machnęłam ręką, że i tak nic z tego nie będzie...
Więc głowa do góry, Wam na pewno też się uda!!!

Przesyłam Wam porcję fluidków! :-D:-D:-D
no to serdeczne gratulacje!!!!! dzięki za fluidki:tak:

To i ja Wam trochę podeślę tych fluidków
na córeczkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
na synka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Myszka bierzemy jedne i drugie to będą bliźniaki:-D jeju dobrze że mój M nie widzi co ja pisze:-D dzięki skarbie:-)

Zastanawiam się jak ja bym wyglądała w takie fryzurce...też mam długie włosy...czarne, prawie do pasa.

Jeśli masz małą buzię,to nie będzie. Ona jest raczej dla takich okrąglejszych twarzy,bo ma na celu ich wydłużenie - wyszczuplenie. ;-)

Dziękuję. :-)

alez piękne włoski ma Agutka nasza:tak:

Hehe,bardzo dziękuję. :-) Potrzebna mi była taka zmiana. :tak: Bardzo!

kochana na początku nie wolno brzucha smarować niczym- pamiętaj o tym:tak: może wiesz ale tak na wszelki wypadek napisze;-)
no to serdeczne gratulacje!!!!! dzięki za fluidki:tak:
Myszka bierzemy jedne i drugie to będą bliźniaki:-D jeju dobrze że mój M nie widzi co ja pisze:-D dzięki skarbie:-)

A dlaczego nie wolno smarować...ja już smaruję Mustellą na rozstępy brzuch i plecy...i tą do piersiatek. Jakie są przeciwskazania ?
Mój jak dzisiaj zobaczył że w jednym jajku są dwa zółtka to też stwierdził że to jakieś proroctwo... :-D

Jeśli masz małą buzię,to nie będzie. Ona jest raczej dla takich okrąglejszych twarzy,bo ma na celu ich wydłużenie - wyszczuplenie. ;-)

No właśnie kiedyś była mała i szczupła a teraz to taka pyzia mi się zrobiła.

A dlaczego nie wolno smarować...ja już smaruję Mustellą na rozstępy brzuch i plecy...i tą do piersiatek. Jakie są przeciwskazania ?
Mój jak dzisiaj zobaczył że w jednym jajku są dwa zółtka to też stwierdził że to jakieś proroctwo... :-D

moze sa tam jakies zwiazki chemiczne ktore szkodza - lepiej nie ryzykowac

Hehe,bardzo dziękuję. :-) Potrzebna mi była taka zmiana. :tak: Bardzo!
Agutka ja też ciągle o tym myślę i chyba w końcu też skrócę bo już mam dosyc moich zniszczonych.ale Tobie naprawdę pasuje ta fryzurka:tak:

Jak byłam w ciąży to gin do 4 miesiąca zabronił mi brzucha czymkolwiek smarować bo to drażni dziecko na tym etapie i wywołuje skurcze także ja po 4 zaczęłam smarować i ani jednego rozstępu/a (?) na brzuchu nie mam.także ja bym nie ryzykowała skoro tak lekarze mówią a zaznaczam że dookoła mnie wszystkim kobitom lekarze to gadają:tak: nie straszę Cię Myszko, masz prawo o tym nie wiedzieć.

reklama
Jak byłam w ciąży to gin do 4 miesiąca zabronił mi brzucha czymkolwiek smarować bo to drażni dziecko na tym etapie i wywołuje skurcze także ja po 4 zaczęłam smarować i ani jednego rozstępu/a (?) na brzuchu nie mam.także ja bym nie ryzykowała skoro tak lekarze mówią a zaznaczam że dookoła mnie wszystkim kobitom lekarze to gadają:tak: nie straszę Cię Myszko, masz prawo o tym nie wiedzieć.

To świetnie że to napisałaś...nie miałam o tym pojęcia. Zastanawia mnie tylko dlaczego na tej Mustelli jest napisane od pierwszego dnia.... Może ona jest bezpieczniejsza. Dam sobie spokój do piątku a w piątek zapytam ginka.

Do góry