reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

reklama
Mysza Ja biorę.
A jaką dawkę ?!?
Nie bolały Cię nogi/łydki ?!? Bo ja coś czuję...takie jakbym miała spuchnięte. Uczucie identyczne jak w samolocie. I wydaje mi się że coś mi ten dupek na krążenie krwi wpłynął.
Biorę Acard, ale dopiero od wczoraj więc na razie nie czuję różnicy żeby się coś poprawiło.

Mysza... ja nie odczuwam żadnych dolegliwości, poza sennością i cycolami... ale to nie przez duphaston Biorę 2 razy dziennie po 1 tabletce

kremofka.... to super!

reklama
zostało mi tak po społecznej pracyw lecznicy dla zwierząt : );-)

Byłaś panią od podawania morbitalu :szok::szok: ;-)?
Mi też się z tym kojarzy, ale raczej negatywnie, bo ten środek ma wpisany na swojej karcie jako ostatni lek moja ukochana kicia, z którą przeżyłam 17 lat. Ech i się rozpłakałam...

Ale spoko, postaram się oddzielić Twój nick od Ciebie :-)

Do góry