reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie wiem czy wiecie co u Suzi, ale u nas w grupie dziewczyna ma z nią kontakt i podobno beta wzrosła do 300, ale lekarze dalej niczego nie widzą i nie wiedzą co sie dzieje.

Jezu... Pisałam,że to musi być jakaś pomyłka... Miałam rację? Ale,żeby lekarze nic nie widzieli? Nic a nic? żaden? :szok: Kurcze,poplątana sytuacja. :-(
Trzymam moooooocno kciuki za Suzi i jej okruszka! :tak:

reklama
Właśnie wymyśliłam że zaraz zdzwonię do ginka i powiem że w piątek nie mogę przyjechać i przełożę wizytę na czwartek :-) zawsze to jeden dzień wcześniej :-)

To super że u Suzi betka pędzie do góry!!! Niech może sprawdzi u innego ginka. Jejku trzymam za nią bardzo mocno kciuki & żeby się udało i wszystko co złe było okazało się tylko pomyłką.
A który u niej już tydzień ?!?
Może ma tak jak ja że ciąża trochę młodsza i nic nie widać...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie wymyśliłam że zaraz zdzwonię do ginka i powiem że w piątek nie mogę przyjechać i przełożę wizytę na czwartek :-) zawsze to jeden dzień wcześniej :-)

Spryciula,hihi. ;-)
Kurcze,jak popołudniu nie będzie sypał śnieg,to obiecałam Zuzi,że pojedziemy kupić autobus. ;-) :-) I tak myślę,czy nie wstąpić do Rossmanna po te testy... :zawstydzona/y: :sorry:
Nie,nie kupię jednak. ;-) Hm... A może lepiej kupić? Wrrrrr!

A pfff! :-D Jakoś tego nigdy nie sprawdzam,ale po czarach,które tutaj są odprawiane :-p poczytałam swój horoskop i oto pewne zdania z niego:

"Poniedziałek
To czas cudów lub niespodzianek! Mogą się dziać dziwne rzeczy, związane z terminami lub miejscami spotkań."

"Miej na uwadze zdrowie, które wymaga szczególnej troski. Sprawy z nim związane powinny być teraz dla Ciebie najważniejsze."

:laugh2:

To super że u Suzi betka pędzie do góry!!! Niech może sprawdzi u innego ginka. Jejku trzymam za nią bardzo mocno kciuki & żeby się udało i wszystko co złe było okazało się tylko pomyłką.
A który u niej już tydzień ?!?
Może ma tak jak ja że ciąża trochę młodsza i nic nie widać...

Suzi leży w szpitalu wiec tam ją badają.

no ja tam nie chce słyszec innej wersjii :)) bo inaczej po dupie i nie denerwuj sie będzie dobrze :) ja mam teraz tak, ze jak wychodze na dwór to musiałabym dodatkowy kaftanik na cycki zakładac bo mnie tak bolą z zimna :)

nie wiem czy wiecie co u Suzi, ale u nas w grupie dziewczyna ma z nią kontakt i podobno beta wzrosła do 300, ale lekarze dalej niczego nie widzą i nie wiedzą co sie dzieje.

kurcze moze nie wszystko stracone - bede trzymac kciuki

Spryciula,hihi. ;-)
Kurcze,jak popołudniu nie będzie sypał śnieg,to obiecałam Zuzi,że pojedziemy kupić autobus. ;-) :-) I tak myślę,czy nie wstąpić do Rossmanna po te testy... :zawstydzona/y: :sorry:
Nie,nie kupię jednak. ;-) Hm... A może lepiej kupić? Wrrrrr!

kup i testuj moge z toba dla towarzystwa jak chcesz :)

A pfff! :-D Jakoś tego nigdy nie sprawdzam,ale po czarach,które tutaj są odprawiane :-p poczytałam swój horoskop i oto pewne zdania z niego:

:laugh2:

No no no...i wszystko jasne! Kup ten test i jutro rano testuj.

Suzi leży w szpitalu wiec tam ją badają.

To daj koniecznie znać jak się czegoś nowego dowiesz.

kup i testuj moge z toba dla towarzystwa jak chcesz :)

O super! Obie zróbcie teściory :-) w grupie raźniej!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry