reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)Cześć Laseczki! Ale skrobiecie :szok: ja dziś i jutro wolne więc trochę z Wami pobędę później jeszcze tylko dwa dni pracy i urlop w końcu chociaż 10 dni :-D

Widzę że testowe szaleństwo Tośka & Agutka testujcie i dajcie znać :tak:

Ja jutro idę do ginka trochę się boję że powie że nie mam owu albo coś innego wymyśli :-(

reklama
czesc dziewczyny
zagladam i tu czasami...
juz sie nie moge doczekac 20tego!!! bede testowac w tedy...
no chyba, ze pojde wczesniej na te betke. Piszecie, ze ok 10tego dnia od owulki juz mozna isc, moze wybiore sie we wtorek, czyli jutoro, bo nie wytrzymam do soboty :sorry2:

pewnie, ze dam jak tylko bede cos wiedziała

a mnie męczą biegunki i tak sobie siedze i wpisałam w google i czytam, ze biegunki mogą byc spowodowane piciem soków z kartonika i herbatą zieloną :) hmmm jakby nie patrzec od 5 dni wlasnie tym sie opijam i sie dziwie, ze mam biegunke

;-)Cześć Laseczki! Ale skrobiecie :szok: ja dziś i jutro wolne więc trochę z Wami pobędę później jeszcze tylko dwa dni pracy i urlop w końcu chociaż 10 dni :-D

Widzę że testowe szaleństwo Tośka & Agutka testujcie i dajcie znać :tak:

Ja jutro idę do ginka trochę się boję że powie że nie mam owu albo coś innego wymyśli :-(

Hej batonik24 :-) a nie za wcześnie do tego ginka skoro owu masz dopiero za ponad tydzień ?!?
Nic się kochana nie martw, wszystko będzie dobrze! Ja mocno trzymam kciuki. &&&

czesc dziewczyny
zagladam i tu czasami...
juz sie nie moge doczekac 20tego!!! bede testowac w tedy...
no chyba, ze pojde wczesniej na te betke. Piszecie, ze ok 10tego dnia od owulki juz mozna isc, moze wybiore sie we wtorek, czyli jutoro, bo nie wytrzymam do soboty :sorry2:
To idź na tą betkę bo już powinna wyjść.

Hej batonik24 :-) a nie za wcześnie do tego ginka skoro owu masz dopiero za ponad tydzień ?!?
Nic się kochana nie martw, wszystko będzie dobrze! Ja mocno trzymam kciuki. &&&

To idź na tą betkę bo już powinna wyjść.

Ja idę sprawdzić czy coś tam się zaczyna dziać przed tą owulką jakieś pęcherzyki czy rosną czy cisza i w ogóle idę pogadać i się przebadać

pewnie, ze dam jak tylko bede cos wiedziała

a mnie męczą biegunki i tak sobie siedze i wpisałam w google i czytam, ze biegunki mogą byc spowodowane piciem soków z kartonika i herbatą zieloną :) hmmm jakby nie patrzec od 5 dni wlasnie tym sie opijam i sie dziwie, ze mam biegunke

Ja to znowu mam problem w drugą stronę i mnie to drażni, bo brzuch twardy jak cholera i boli. Chyba zacznę te soczki w kartonikach pić ;-);-);-)

Pajka a nie oreintujesz się czy w ciąży można brać błonnik ? mam taki bio-błonnik i zawsze mi pomagał, ale nie wiem czy w ciąży można, a kartonik poleciał z ulotką do śmieci.

Ja to znowu mam problem w drugą stronę i mnie to drażni, bo brzuch twardy jak cholera i boli. Chyba zacznę te soczki w kartonikach pić ;-);-);-)

Pajka a nie oreintujesz się czy w ciąży można brać błonnik ? mam taki bio-błonnik i zawsze mi pomagał, ale nie wiem czy w ciąży można, a kartonik poleciał z ulotką do śmieci.

niestety nie wiem, ale mnie pomagała maślanka i jogurty naturalne :)a teraz mam znowu taki problem bo czeste biegunki mogą poodowac odwodnienie no jak nie urok to sraczka takbym to ujęła :p

reklama
kup i testuj moge z toba dla towarzystwa jak chcesz :)

No pewnie,że chcę. :-) Obym tylko nie wymiękła i nie zrobiła go zaraz po powrocie do domu,hahaha. :-D Bo ja to tak,niestety,potrafię. :dry: Ale kupię ze 3 - skoro sa w promocji,hahaha. ;-) :-D :-p

No no no...i wszystko jasne! Kup ten test i jutro rano testuj.

No dobra,kupię,o ile do wyjścia nie dostanę @. ;-)

ja zmykam sie polozyc :)

Ja właśnie chwilę z Zuzią poleżałam,bo Ona poszła spać,a i mnie jakoś zmogło. Pewnie te Jej ciepełko mnie tak do snu upoiło,hihi. ;-)

Do góry