reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Nie dziwi mnie to ze nie kazala isc na basen skoro kaze tak sterylizowac wszysko:-Dpozatm co ma szepienie do basenu:confused:
A masc robiona jest super:tak:

KARNITYNKO pomocysama pisalas ze masz wanne z hydromasarzem,wiec jak to jest?Dlugo macie taka?Dziewczyny daly mi niezlego klina...az mi smutno.

moja niby sie sama bedzie samodezynfekowac:szok:
ale ona kupe kasy kosztowała 8 tys
maz mi na rocznice wzioł:laugh2: wariat
za 2/3 lata wam powiem jak sie sprawuje
jak tu jeszcze bedziemy:nerd:

reklama
Może spróbujemy z kleikiem też ale raz i sprawdzę czy z kupalem nie będzie miał problemów.

Heh przypomniało mi się co ostatnio robiłam z moim.
W piątek jak wrócił z pracy i leżelimy z Aleksem to zrobił obrażoną mine tak dla zwały i powiedział "Do mnie już tak miło nie mówisz jak do Alusia" hehe no nie zazdrość o syna??? :szok::-D:-D:-D No to usiadłam i powiedziałam "No dobra to będę mówić do Ciebie tak jak go niego" :blink:
Zaczęłąm go smyrać po policzku i gadać " I kto zrobił takiego kupalka???? O jak pieknie bączki puszczamy" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jego mina mnie rozwaliła uznał, że woli to co przedtem:sorry2::-)
Ahahaha, ale się uśmiałam:D:D

Mea, narazie wyczytałam w necie, że ochrona owszem jest / 12 m-cy/ ale . . . tylko jeśli zmniejszysz ilość godzin pracy (pracodawca ponoć musi ci na to wyrazić zgodę), przy pełnym etacie takiej ochrony już nie ma.
Któraś to potwierdzi?

kazda z nas ma inny próg bólu
mi wystarczyło to co miałam
i zdecydowania ta pierwsza faza była gorsza od drugiej
parcie to była ulga:-):shocked2:
Ja przemiło wspominam poród. Trwał 3 godziny i 10 minut. Najgorzej rodziło się główkę bo twarda jak cholera. Szczerze to poród nie bolał mnie tak jak bolało mnie zszywanie po cięciu. Jęczałam z bólu. Poród wspominam dobrze chyba głównie temu bo krótki a nastawiałam się na kilkanaście godzin, a więc miło się zaskoczyłam, i co najważniejsze WSZYSKIE położne i lekarze - rewelacja!!!! I szczerze powiem - nikomu do łapy nie dawałam. Cud ludzie, na prawdę.

Oj Laski, wreszcie jestem na bieżąco hehehe. Z 1.5(?) tyg. temu nie chciało mi się na neta w ogóle wchodzić i straszne zaległości na forum sobie narobiłam. Stopniowo Was nadrabiałam i się udało:) Mogłam olać i nie nadrabiać, ale ja zawsze muszę wiedzieć co się dzieje u każdej:)

DZIĘKUJĘ WAM ZA ŻYCZENIA:) JESTEŚCIE KOCHANE!!!!!!

U nas wszystko w porządku. 7 marca Martynka skończyła 3 miesiące. Czas leci jak szalony:)
Dziś mam urki, 17ego marca Mała Chrzest i w dodatku mój tato ma urki a 20ego odprawiam z tatą imprezę. Tak więc imprezowy tydzień:)
Do ślubu wszystko mamy. Tylko zaręczyn brakuje..:( Wiem, smęcę, ale to moje marzenie i coraz bardziej czuję, że ich nie będzie choć J doskonale wie, że to moje marzenie i planowaliśmy kiedyś zaręczyny bo ja sama dużo o nich gadałam a kiedy przestałam (na jesień) tak cicho sza, nie zaręcza się a ja głupia czekam i nadzieje sobie robię jak jest jakieś święto czy coś.. Na Sylwka podsłuchałam rozmowę mojego taty z J. A raczej J z moim tatą. Z rozmowy wynikało, że ma się zaręczyć w moje urki. Dziś mam urki, ale się nie zaręczył, więc może 20ego jak będzie cała rodzina.. Łącznie z jego mamą.. Jakie to wszystko dziwne:p Bardzo chcę zaręczyn bo to dla mnie ostatni dzwonek. Później to już nie będzie taka radość bo to tak jakbym poszła na solarium przed wyjazdem do Afryki.

Aha - jutro nadrobię ALBUM:)

reklama
Do góry