reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No i już po spacerku... chodziliśmy 2,5h :-) ale to dlatego, że trochę zabłądziłam :-D

Nie wiem czy ja dobrze zauwazylam ale dzieciaki cyckowe narazie wcale nie choruja,nawet kataru nie bylo chyba u zadnego:-)u mnie (odpukac) jest super;-)a jak u reszty?
U mnie też jest teraz super :tak: Choć zaliczyliśmy wizytę w szpitalu w 2 tygodniu Maćka bo okazało się, że prawdopodobnie poprzez karmienie na leżąco miał zapalenie ucha :-(
Zaznaczę, że ja go tak nie karmiłam tylko na porodówce pielęgniarki na leżąco dawały mu butle :wściekła/y:

Dziewczyny, mam pytanie: czy ktoreś z Waszych dzieci ssie kciuk?
nasza namietnie, smoczek nie pomaga. spedza mi to sen z powiek, chociaż Tracy Hogg mówi, zeby to olać :-)
Maciek pcha do buzi całą piąstkę, a ostatnio osiołka lub pieluchę :-D Kciuka nie ssa, ale ja bym się tym nie przejmowała ;-)

czesc laseczki:) my po wizycie u ortopedy... i WSIO OK!!!!!1 jak sie ciesze ,,, bo balam sie ze znow te gacie bedzie musiala nosic...teraz juz by sie hyba wsciekla bo jest taka zywa a to zdecydowanie krepuje ruchy..... mam ja tylko na brzuszku czesciej ukladac i tyle........ech.. ulzylo mi...

a jutro do okulisty...no niech juz zrobi cos z tym oczkiem bo zwariujemy- i ja i mala,,, mam wrazenie ze ktos jakis kranik odkrecil bo ropa leci i leci,,,,, a zadne krople czy masaze nie pomagaja...

no i na 18 ide dzis na zajecia w zwiazku z tym moje dziecie zostaje dzis z TATA... pierwszy raz bedzie musial mala wykapac , nakarmic przebrac i do snu ulozyc,,,,,,, ciekawa jestem jak sobie poradzi... czy moze poczeka na moj powrot ok 20:00.... obawiam sie jednaak ze tak dlugo moje dziecie nie wytrzyma.... no coz najwyzej koncert tatusiowi zrobi... ja sobie radze od 3 miesiecy to on da rade choc raz:):):):)" MOZE DOCENI TO, ILE PRACY TRZEBA WYKONAC PRZY TAKIM MALENSTWIE:)

Mataka to świetnie! mam nadzieję, że mój Danielek nie będzie musiał nosić poduchy, idziemy 23.03 prywatnie na usg bo jakoś nie wierzę lekarzom w szpitalu... każdy mówi co innego - dla jednego wystarczą dwie pieluchy i układanie na brzuszku a drugi zalecił rozwórkę... :baffled:
Kopciuszku, przypomnij mi proszę co jest nie tak z bioderkami Patrysia? Jakie wykonujesz z nim ćwiczenia?

Przed chwilą była u mnie burza śnieżna - świata za oknem nie było widać. I momentalnie mnie rozbolała głowa, tak boli że aż mi niedobrze a zaraz muszę jechać do ginekologa... Wzięłam Apap, może puści.

Dziewczyny czy jak dziecko jest przeziębione ma katar może spać więcej w ciągu dnia niż zwykle bo nie wiem czy śpi bo ustąpiły kolki i nie pręzy się czy przez katar bo jest słabiej dotlleniony?

reklama
Do góry