reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

Antek śpi na całkiem płaskiej podusi:tak:Od dziś zostawiam małemu lufcik otwarty na noc. Mieszkanie mamy bardzo ciepłe, jeszcze wszystkie okna od słonecznej strony. Ostatnio strasznie się pocił a dzis idealnie było

reklama
ale on nie ma podusi pod głową tylko na niej leży jak na materacu , po prostu w nocy do karmienia mi go łatwiej wyjąć
U mnie tak samo śpi na poduszce , wprawdzi nózki już lekko poza nią :-)
Poducha jest cienka więc tak jakby spał na materacu prawie.Też go zawsze karmię na podusi bo wygodniej i od razu zasypia lepiej mi go odłożyc spowrotem do łożeczka.A jak nie spi na podusi to ma rozscielony rożek.Na samym materacu nie chce spać płacze skacze łobuzuje.

spoko ;-) chciałam tylko wytłumaczyć o co chodzi z poduszką :tak: sama sypiam praktycznie na płasko tzn z ręką pod głową :-)
cleo mojemu też nogi wystają poza ale póki pupa się mieście to jest ok :-)
No pupa się mieści tak samo jeszcze :-) a pamietam jak był tak malusi że podusia większa od niego :-)

a oto jak zasnela dzis moja parowa:-D podobnie jak amelka katrenki:-D juz w ostatniej fazie zasypiania bach na lozko (moje miejsce) koldra do polika no coz a on sam sie schowal, jeszcze mu nos odkrywalam:baffled: nie pozostaje mi nic innego jak polozyc sie w lozeczku ignasia:sorry2:

Załączniki

• igi spiacy..jpg
    igi spiacy..jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 58
a oto jak zasnela dzis moja parowa:-D podobnie jak amelka katrenki:-D juz w ostatniej fazie zasypiania bach na lozko (moje miejsce) koldra do polika no coz a on sam sie schowal, jeszcze mu nos odkrywalam:baffled: nie pozostaje mi nic innego jak polozyc sie w lozeczku ignasia:sorry2:

Haha, twoja dzidzia sie tak nakrywa, a moja rozkrywa, skopuje wszystko z siebie, spiworek ja denerwowac zaczal bo tak w nim kopac luzno nie moze, musi dobrze zasnac zebym ja nakryc mogla a kocyk miedzy szczebelki lozeczka wcisnac, zeby nie zwalila:)

reklama

Haha," nie ma mnie" :D

Za to moje dziecię spać nie ma zamiaru. Zasnęła ładnie i po 5 min obudzona, oczy jak 5 zł i się szarpie z kocykiem :D niech sie szarpie, wejde tylko w razie płaczu, a nuz zasnie... ech sama nie wierze w to co pisze :D

Do góry