Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to ja też bym chciała w takim przypadku wywalić smoczek za okno!Moja tez stale gdzies sie drapie. A smoczek w nocy to mam ochote wyrzucic przez okno, wczoraj sie smilam ze przykleje jej tasma smoczek do buzi bo go wypluwala co 2 sekundy i byl ryk.
;-)Agrafka moja Madelenka ma standardowo mieciutka, cieniutka pieluszke i swoj ulubiony kocyk. W kocyk ja zawijam tak ja w rozek i pieluszka przy buzi no i kciuk do buzi.Z pazurkami to nie nadążam z obcinaniem tak szybko rosną i strasznie są ostre - ale na szczęścia Alutka jakoś nie drapie siebie po buzi siebie tylko mnie po cycach
Dziewczyny czy wasze dzieci przytulają sobie w nocy do buzi kocyki albo pieluszki ? Wczoraj jakmałą odłożyłam po karmieniu to oczywiscie za chwilę się obudziła, ale akurat przykrywałam ją kocykiem - złapała za róg i przycinęła go sobie do buzi i po chwili zasnęła. Ale to był taki spory kawał koca na tej buzi więc potem wyciągnęłam go jej z rączki, bo bałam się, ze nie będzie mogła oddychać :/
No i potem się budziła już standardowo i musiałam dawać pierś. Może kocyk by tu pomógł.. ?
Z pazurkami to nie nadążam z obcinaniem tak szybko rosną i strasznie są ostre - ale na szczęścia Alutka jakoś nie drapie siebie po buzi siebie tylko mnie po cycach
Dziewczyny czy wasze dzieci przytulają sobie w nocy do buzi kocyki albo pieluszki ? Wczoraj jakmałą odłożyłam po karmieniu to oczywiscie za chwilę się obudziła, ale akurat przykrywałam ją kocykiem - złapała za róg i przycinęła go sobie do buzi i po chwili zasnęła. Ale to był taki spory kawał koca na tej buzi więc potem wyciągnęłam go jej z rączki, bo bałam się, ze nie będzie mogła oddychać :/
No i potem się budziła już standardowo i musiałam dawać pierś. Może kocyk by tu pomógł.. ?