reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
Oj to ja też bym chciała w takim przypadku wywalić smoczek za okno!Moja tez stale gdzies sie drapie. A smoczek w nocy to mam ochote wyrzucic przez okno, wczoraj sie smilam ze przykleje jej tasma smoczek do buzi bo go wypluwala co 2 sekundy i byl ryk.
Olaf na szczęście jak zaśnie to wypluwa a jak jest bardzo zmeczony to nie potrzebuje smoka w ogóle
agrafka80
Z pazurkami to nie nadążam z obcinaniem tak szybko rosną i strasznie są ostre - ale na szczęścia Alutka jakoś nie drapie siebie po buzi siebie tylko mnie po cycach 
Dziewczyny czy wasze dzieci przytulają sobie w nocy do buzi kocyki albo pieluszki ? Wczoraj jakmałą odłożyłam po karmieniu to oczywiscie za chwilę się obudziła, ale akurat przykrywałam ją kocykiem - złapała za róg i przycinęła go sobie do buzi i po chwili zasnęła. Ale to był taki spory kawał koca na tej buzi więc potem wyciągnęłam go jej z rączki, bo bałam się, ze nie będzie mogła oddychać :/
No i potem się budziła już standardowo i musiałam dawać pierś. Może kocyk by tu pomógł.. ?
Dziewczyny czy wasze dzieci przytulają sobie w nocy do buzi kocyki albo pieluszki ? Wczoraj jakmałą odłożyłam po karmieniu to oczywiscie za chwilę się obudziła, ale akurat przykrywałam ją kocykiem - złapała za róg i przycinęła go sobie do buzi i po chwili zasnęła. Ale to był taki spory kawał koca na tej buzi więc potem wyciągnęłam go jej z rączki, bo bałam się, ze nie będzie mogła oddychać :/
No i potem się budziła już standardowo i musiałam dawać pierś. Może kocyk by tu pomógł.. ?
katrenki
agrafka moja to w dzien cala sie nakrywa kocykiem tylko nozki wystaja...i zasypia...wrzycalam tu chyba nawet fotke...oczywiscie jak juz zasnie to jej odslaniam troche ten kocyk zyby sie tam pod nim nie kisila i latwo mogla oddychac, ale mysle, ze jak lubi to pozwol jej, albo jak sie boisz koca to moze daj jej pieluszke...dzieci czesto lubia tak sobie cosdo buziaka przytulic
;-)

Załączniki
AniaSm
agrafka mój Kuba przytula policzek do podusi albo do pieluszki
a jeśli chodzi o smoczek to można go delikatnie przyłożyć pieluszką żeby nie wypluwał , u mnie na szczęście to niepotrzebne bo Kuba raz chce smoka a raz nie :-)

katrenki
ja do zasypiania w nocy nie daje smoka bo zauwazylam, zejak dawalam to coraz czasciej wlasnie zaczynala sie budzic...czasem jednak jesli sie obudzi w nocy i nie jest to jeszcze pora karmienia to daje jej tego smoka i zaraz zasypia, ale staram sie tego czest nie robic, a wdzien to przewaznie ze smokiem ostatnio
Kingula82
Agrafka moja Madelenka ma standardowo mieciutka, cieniutka pieluszke i swoj ulubiony kocyk. W kocyk ja zawijam tak ja w rozek i pieluszka przy buzi no i kciuk do buzi.Z pazurkami to nie nadążam z obcinaniem tak szybko rosną i strasznie są ostre - ale na szczęścia Alutka jakoś nie drapie siebie po buzi siebie tylko mnie po cycach
Z pazurkami to nie nadążam z obcinaniem tak szybko rosną i strasznie są ostre - ale na szczęścia Alutka jakoś nie drapie siebie po buzi siebie tylko mnie po cycach
agrafka mysle ze kazdy maluch tak ma ze musi sie przytulic do czegos (najlepiej do mamy) wlasnie z jednej strony polika
R
rouż
Gość
Moj jak jest spiacy to tez sie probuje wtulac na rekach, szuka cyca-nawet u mojego meza 
reklama
no i masz babo placek
o piatej tak uspilam ignasia ze spi do teraz i pewnie juz tak bedzie spal do rana, bez wybudzenia na kapiel
i pewnie teraz wstanie o 4 zamiast o 5:/ kurcze musze cos z tym zrobic..no musialam go polozyc bo tarl oczka i marudzil:/ wybudzac czy nie wybudzac?
Podziel się: