ide zparzyc ziola :-)
a wiecie z czego najbardziej jestem dumna ze nie pale juz prawie 3 miesiac
chyba tak sobie wbilam do glowy z tymi starankami ze odechcialo mi sie palic
no ale najpierw to byl objaw ciązy oczywiscie ;-)
tak się cieszę
ale za to przybylo mi pare kg wiec musze sie udac na cwiczenia... bo mi pani doktor powiedziala ze zeby zajsc w ciaze to musze schudnac ... bo nadwaga zajsciu w ciaze nie sluzy :-( i jeszcze ostantnio nawet taki artykul czytalam ze organizm samtdo do ciazy nie dopuszcza u kobiet z nadwaga i sie zalamalam
wobec czego zaczynam jazde na rowerku stacjonarnymw domku i basen i jakis fitnes... musze to jakos rozplanowac dobrze

a wiecie z czego najbardziej jestem dumna ze nie pale juz prawie 3 miesiac
chyba tak sobie wbilam do glowy z tymi starankami ze odechcialo mi sie palic
no ale najpierw to byl objaw ciązy oczywiscie ;-)tak się cieszę

ale za to przybylo mi pare kg wiec musze sie udac na cwiczenia... bo mi pani doktor powiedziala ze zeby zajsc w ciaze to musze schudnac ... bo nadwaga zajsciu w ciaze nie sluzy :-( i jeszcze ostantnio nawet taki artykul czytalam ze organizm samtdo do ciazy nie dopuszcza u kobiet z nadwaga i sie zalamalam
wobec czego zaczynam jazde na rowerku stacjonarnymw domku i basen i jakis fitnes... musze to jakos rozplanowac dobrze

idę jeszcze w czwartek zobaczyć jak rośnie i ginek powiedział że wtedy opracujemy strategię ... dużo czytałam o zastrzykach z z pregnylu i chyba dość skuteczne jak sądzisz