reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Co do dopisywania to mbede dopisywać ale tylko do 25.03 bo wtedy ide do szpitala.Ale ccaroline juz pewnie bedzie w domku.

Mam wielką nadzieję, już być w domku :) także od piątku Kochana możesz zapisywać :) później ja będę dalej kończyła naszą listę :)

U mnie cisza chyba :-p co jakiś czas czuję ciągnięcie brzucha w dół i kłucia w brzuszku i to tyle :tak:

my kapiemy co 2. dzień. Połozna mówiła ze najnowsze badania sugeruja kapiel noworodka tj. do ukonczenia 1 miesiaca tylko 3 razy w tyg.z uwagi na ochrone lipidowej warstwy skóry:szok:no ale taka przejmujaca siw najnowszymi trendamio to ja nie jestem. Kapie wiktora co 2. dzień:-)

wiecie ile mój mały wtrabił teraz mleka? 120 ml:szok:dobrze ze wczesniej odciagnełam troche bo nie zdazyłabym z produkcja. postanowiłam ze co którres karmienie bede podawac odciagniete mleko zamiast cyca. tak mni dzisisaj "ugryzł" ze mało go z rąk nie wypusciłam. do teraz boli:-(a ja lubie swoje piersi-jeszcze sie do czegos przydadza:-D

a codziennie kąpiecie dzidziole?
Ja kąpie codziennie, ale chodzi mi głównie o przyzwyczajenie małej że kąpiel, amciu i dłuższe spanie bez figlowania ( rytuały u maluszków są bardzo ważne). Zdarzyło się jednak że było jakoś późno i nie mialam już sil jej kąpać to tylko dupaska i buźkę wodą przemyłam i już - bez ciśnienia!:tak:

Czy stosujecie juz szampony do włosków??Jeśli tak to jakie?

eh to super, moze pobijemy rekord na najwiecej marcowych szczesc urodzonych w tym samym dniu :) ja tak po cichu mam nadzieje ze mala sie nie bedzie spieszyla i moze wyjdzie dopiero 20-go, ale lekarka powiedziala ze drugi porod z wywolaniem to zazwyczaj okolo 9h, wiec szanse na 20-ty mam marne.

reklama
Dziendobry !

Dzewczyny jakie ja mam spanie...!!! mgłabym spac i spac !! Z jednej strony fajnie, ale z drugiej moge przezyc szok, jak mała mi da popalic nocami ;))

Mi wczoraj w 3 sklepach ekspednientki powiedzialy ze w tym tyg urodze! ciekawe...mogłabym w piatek w moje urodzinki :)))

Wkurzylam sie wogole wczoraj, bo odebrałam te firanki, powiesiłam firane, góre i wszystko było ok, gorzej z bokami....okazały sie za krókie !!!! no myslalam ze mnie szlag trafi!! musze dzis z nimi jechac, ciekawe co ona mi z nimi zrobi..!!!! biora kurde kupe kasy za te komplety a nie potrafią nawet dokładnie wymierzyc...ehh..

ide poczytac inne watki
miłego dzionka

Do góry