Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do dopisywania to mbede dopisywać ale tylko do 25.03 bo wtedy ide do szpitala.Ale ccaroline juz pewnie bedzie w domku.
co jakiś czas czuję ciągnięcie brzucha w dół i kłucia w brzuszku i to tyle 
My kąpiemy codziennie. Wprowadzamy małemu taki rytuał: kąpiel, karmienie i do łóżeczka lulua codziennie kąpiecie dzidziole?
no ale taka przejmujaca siw najnowszymi trendamio to ja nie jestem. Kapie wiktora co 2. dzień:-)
dobrze ze wczesniej odciagnełam troche bo nie zdazyłabym z produkcja. postanowiłam ze co którres karmienie bede podawac odciagniete mleko zamiast cyca. tak mni dzisisaj "ugryzł" ze mało go z rąk nie wypusciłam. do teraz boli:-(a ja lubie swoje piersi-jeszcze sie do czegos przydadza
Ja kąpie codziennie, ale chodzi mi głównie o przyzwyczajenie małej że kąpiel, amciu i dłuższe spanie bez figlowania ( rytuały u maluszków są bardzo ważne). Zdarzyło się jednak że było jakoś późno i nie mialam już sil jej kąpać to tylko dupaska i buźkę wodą przemyłam i już - bez ciśnienia!a codziennie kąpiecie dzidziole?
ja widze ze tu nagle 19-ty zrobil sie popularny![]()